• BIST 9530.47
  • Altın 2474.141
  • Dolar 32.5012
  • Euro 34.7677
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Lufthansa bu yaz aileleri sevindirecek

Lufthansa bu yaz aileleri sevindirecek
Yaz tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken Lufthansa, Frankfurt ve Münih Havalimanları’nda “Aile Check-in Kontuarları” ile bir kez daha ailelere yönelik benzersiz hizmetler sunuyor
Yaz tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken Lufthansa, Frankfurt ve Münih Havalimanları’nda “Aile Check-in Kontuarları” ile bir kez daha ailelere yönelik benzersiz hizmetler sunarken, uçakta çocuklar için daha geniş yemek seçenekleri, atıştırmalar, oyunlar ve genç yolcuların bayılacağı küçük hatıralarla dikkat çekiyor.
 
Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Satış ve Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer, yenilikleri şu sözlerle açıkladı: “Avrupa’nın aile hava yolu şirketi olarak Lufthansa, küçük çocuklarla yolculuğun bu yaz stressiz geçmesi için alandaki merkezlerde sadece ailelere yönelik check-in kontuarları hazırladı. Check-in süreci stresten uzak bir ortamda, rahat ve herkes için keyifli geçecek. Esas eğlence ise uçakta yeni oyunlar, yemekler ve etkinliklerle başlayacak. En uzun yolculuk bile böylece unutulmaz bir anıya dönüşecektir”.
 
Yeni Aile Check-in Kontuarlarında sizi Lu & Cosmo karşılıyor
 
0 – 12 yaş arası çocuklarla seyahat eden ailelere yönelik “Aile Check-in Kontuarları” Frankfurt ve Münih Havalimanları’nda kolay ulaşılır noktalarda bulunuyor. “En küçükleriniz  en büyük misafirlerimizdir” şiarıyla check-in işlemlerinin yapıldığı kontuarları bulmak, çocuklar ve büyükler için çok kolay. Çocuklu ailelere hitap eden bir tasarımla hazırlanmış olan bu alanlarda kontuarlara giden yol uçak pisti görünümünde. Yol kenarındaki monitörlerde “Lu” & “Cosmo” en küçük yolcuları karşılıyorlar. Lu ve küçük dostu Cosmo, Lufthansa’nın iki maskotu. Bu iki dost dünyayı dolaşırken çok eğlenirler ve birçok macerayı birlikte yaşarlar.
 
Teddy’lere ilk kez biniş kartı veriliyor
 
Sevimli ayıcık ve diğer tüylü oyuncaklar da kendilerine ait “Teddy biniş kartı” ile uçakta yerlerini alıyorlar. Aile kontuarlarındaki Lufthansa görevlileri biniş kartları verip koltuk rezervasyonlarını not ederken, çocukların sevimli ayıcıklarına ve tüylü oyuncaklarına da özel biniş kartı veriyorlar. Bu noktalarda hazır bulunan “aile rehberleri” ise ailelere, çocuk oyun alanları ve bebek bezi değiştirme yerleri, çocuklara uygun restoranlar, eczaneler, süpermarketler, seyir terası ve havaalanındaki alışveriş imkanları ve indirim kuponları hakkında bilgi veriyorlar.
 
Küçük yolcular için seyir defteri geri dönüyor
 
Bir efsane kabine geri dönüyor: kabin görevlileri küçük yolculara her uçuşta yeni bir seyir defteri dağıtacaklar. Çocuklar biniş kartı üzerindeki bilgileri seyir defterine yazarak her uçuşta kabin görevlilerine imzalatabilirler. Çocuklar tüm uçak yolculuklarının bilgilerini tek tek bu deftere kaydedebilirler. 12. uçuştan sonra kaptanın imzasıyla çocuklar tarafından çok beğenilen Genç Pilot Sertifikasını almaya hak kazanacaklar.
 
Sağlıklı ve eğlenceli yeni yemekler
 
En küçük yolculara gösterilen özel ilgi biniş kapısında sona ermiyor. Özellikle Lufthansa’nın uzun mesafe uçuşlarında çocuklar için hazırlanan program artık çok daha eğlenceli. Boyama kitapları, yap-bozlar ve iştahlarını açacak resimli menü kitapçıkları çocukları bekliyor. Daha sonra uçakta verilen yemekleri evde pişirmek mümkün, çünkü yemek tarifleri de menü ile birlikte verilecek. Lufthansa şefleri tarafından hazırlanan yemekler küçük yolcuların ağzını sulandıracak nitelikte olup, sağlıklı ve dengeli beslenme ilkelerine göre hazırlanıyorlar. Örneğin, çocuk menülerinde mümkün olduğunca az şeker kullanılıp tatlandırıcı olarak bal tercih ediliyor. Yine zeytinyağı gibi kaliteli yağlar azaltılmış miktarlarda kullanılıyor.
 
Ekim ayından itibaren 10.000 metrede Disney’in Uçaklar filmi gösterimde
 
Yenilikler bununla bitmiyor. Disney’in 3 boyutlu yeni filmi “Uçaklar” gösterime girmeden önce Lufthansa, büyük küçük, tüm yolcularına uçak seyahatinin hızla geçmesini sağlayacak bir dizi yeni hizmetler sunuyor. “Uçaklar” filmi, 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren Lufthansa’nın uzun mesafe uçuşlarda kabin içi eğlence sistemi Medya Dünyası’nda yerini alacak. “Uçaklar” filminin başkahramanı küçük pervaneli uçak Dusty, dünyanın en meşhur uçak yarışına katılmak istiyor, ancak yükseklik korkusu var. “Arabalar” filminin başarısına dayanan film, yolcuları yarış boyunca dünyanın heyecan verici 7 ülkesine ABD, İzlanda, Almanya, Hindistan, Çin, Nepal ve Meksika’ya götürüyor. First Class ve Business Class lounge’larında JetFriends çocuk lounge’ını ziyaret eden çocuklar veya tek başına seyahat eden çocukların bulunduğu özel nezaret alanlarına giden çocuklar, uçağa binmeden önce “Uçaklar” filminin sevimli oyuncakları ve yap-bozları ile oynayabilecekler.
 
JetFriends – En küçük yolcular için özel bir Sık Uçan Yolcular programı
 
Seyahat etmeyi seven çocuklar, geleceğin pilotları veya sadece oyun oynamayı ve eğlenmeyi seven çocuklar ve gençler ücretsiz JetFriends kulübüne üye olabiliyorlar. Havacılık dünyasını ve Lufthansa’nın sahne arkasını tanıtan programda aynı zamanda yarışmalar düzenleniyor. 2 – 17 yaş arası çocuk ve gençlerin üye olduğu JetFriends nprogramına katılanlar otomatik olarak Miles&More programına da üye olup ödül mil puanı kazanıyorlar. Ve bu miller, JetFriends kulübü üyeliği boyunca geçerliliklerini koruyor. Tabii ki JetFriends’in özel tasarımlı üyelik kartı ve havalı boyun askı ipi ile kartınız her zaman yanınızda bulunacaktır.
 
45 yıldan bu yana özel ihtiyaçları olan yolculara hizmet
 
Lufthansa, yaz sezonu aile etkinlikleri dışında da, uzun yıllardan bu yana, çocuklu ailelere, engelli veya özel ihtiyaçları olan yolculara yıl boyunca hizmet verme geleneğine sahip. Lufthansa’nın bu özel hizmetlerine başladığı yıllarda, gazetecilerin buna Kırmızı Başlıklı Kız’dan esinlerek “Kırmızı Şapkalılar” diye adlandırdığı Lufthansa Özel Hizmetler Ekibi’nde yüzlerce görevli, tek başına seyahat eden çocuklara, engelli yolculara veya özel ihtiyaçları olan yolculara refakat ediyorlar. İlk kez Mayıs 1968’de verilen bu özel hizmeti Lufthansa gururla 45 yıldan bu yana arttırarak devam etmektedir. 6 Mayıs 1968’de Johannesburg’a hareket eden Boeing 707 uçağında bu hizmet verilirken de yine Mickey Mouse ve Disney önemli bir rol oynamıştı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim