• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Lufthansa First Class'ta yüksek not aldı

Lufthansa First Class'ta yüksek not aldı
Lufthansa First Class hizmetleri güncel Skytrax değerlendirmesinde beş yıldızla ödüllendirildi. Lufthansa’nın First Class kabininde yer alan ergonomik koltukların yolculara sıradışı konfor sunmakta olduğu vurgulandı.

Lufthansa, First Class hizmetiyle 5 yıldızlı ödüle layık görüldü. Değerlendirmede uçak içi eğlence sistemindeki sekiz farklı dilde izlenebilen zengin film seçeneği, çok sayıda televizyon ve radyo kanalı, müzik ve sesli kitap seçeneklerinden de övgüyle söz edildi. Sktrax değerlendirmesinde First Class kabin ekibinin sunduğu kusursuz hizmetin tamamlayıcı nitelik taşıdığına değinildi ve böylelikle Lufthansa’nın geçtiğimiz oniki aylık dönemde kabin hizmetlerini daha da geliştirmiş olduğu görüldü.

Yer hizmetleri alanında ise Frankfurt’taki First Class terminali tüm kategorilerde en yüksek notu aldı. First Class ve HON statüsündeki yolculara  havaalanına varışlarından uçağa binene dek özel hizmet desteği veren personelin yanısıra, konforlu koltukların ve yolcuların yatarak dinlenebilecekleri salonların yer aldığı özel terminalin donanımı da değerlendirmede belirleyici rol oynadı. Ayrıca yolcuların puro içebilecekleri özel bölüm, konforlu banyolar,  zengin yemek ve içecek seçenekleri ve sessiz çalışma mekanlarının da Lufthansa’nın yüksek not almasında rol oynadığı ifade edildi.
 
"ZİRVEYE ULAŞTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ"
 
Üretim ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Dr. Reinold Huber değerlendirme sonuçlarını şu sözlerle yorumluyor: “En yüksek notu almış olmamız yeni First Class hizmetimizin dünya genelinde kalite açısından zirveye ulaşmış olduğunu gösteriyor. First Class hizmetimiz yolcular tarafından çok beğenildi. Skytrax tarafından yapılan değerlendirme sıradışı First Class hizmetimizi gerek yerde gerekse uçakta yepyeni fikirler ve hizmetlerle daha da cazip hale getirmemiz için itici bir güç oluşturacak.”
 
Değerlendirme havayolu ve havaalanları sektöründe kalite denetimi konusunda uzman Skytrax Enstitüsü tarafından gerçekleştirildi. Her havayolu şirketi için müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ayrıntılı olarak inceleniyor.  Uçak içi hizmetlerin yanısıra havayollarının havalimanlarında sunmakta oldukları hizmetler de dikkate alınıyor. Skytrax 1999 yılından beri  her yıl bağımsız araştırma gerçekleştiriyor.
 
lufthansa-2.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim