• BIST 9524.59
  • Altın 2493.556
  • Dolar 32.539
  • Euro 34.707
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Lufthansa, İstanbul'dan Berlin'e uçacak

Lufthansa, İstanbul'dan Berlin'e uçacak
Berlin seferlerine ilişkin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'nda Atatürk Havalimanı Genel Müdürü Kemal Ünlü ve Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur'un da katıldığı bir tanıtım kokteyli düzenlendi.

Lufthansa’nın  Berlin’e haftada dört  gün düzenleyeceği uçuşlar ile İstanbul’dan  Salı, Perşembe, Cuma ve  Pazar günleri olmak üzere saat 04.15’te hareket edecek yolcular saat 06.05‘te Berlin’e  ulaşacaklar. Berlin’den  Pazartesi, Çarşamba, Perşembe  ve Cumartesi günleri olmak üzere düzenlenecek seferler ise  saat 22.40’ta hareket edecek yolculara saat 02.30’da  İstanbul’a  varış olanağı sunacak.

Lufthansa’nın  İzmir’den Berlin’e haftada dört  gün sunacağı seferler ile yolcular  İzmir ‘den  Pazartesi, Perşembe, Cumartesi  ve Pazar günleri olmak üzere saat 04.10’da hareket edecekler ve  saat 06.05’te Berlin’e  ulaşacaklar.  Berlin’den  Çarşamba, Cuma,   Cumartesi ve Pazar  günleri olmak üzere düzenlenecek seferler ise  saat  22.05’te  hareket edecek yolculara saat 01.55’te  İzmir’e  varış olanağı sunacak.

Lufthansa Alman Havayolları’nın Türkiye genel müdürü Gregor Wende yeni uçuşlara ilişkin olarak; "Berlin yönündeki yeni direkt seferlerle Türkiye’den seyahat edecek yolcularımıza büyük kolaylık sağlamış olacağız. Berlin’e düzenlenecek direkt seferler sayesinde Almanya’ya ulaşım seçeneklerini artırmış ve mevcut Frankfurt ve Münih seferlerimizi desteklemiş oluyoruz" dedi.

Hali hazırda Lufthansa’nın Frankfurt ve Münih’teki merkezlerinden Türkiye’ye haftada 77 uçuş düzenleniyor. İstanbul ve İzmir’den  Almanya’nın başkenti Berlin arasında başlatılan yeni direkt uçuşlarla Türkiye seferlerinin sayısı haftada 85’e yükselmiş olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim