• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Lufthansa’nın yeni Premium Economy Class biletleri satışa sunuldu

Lufthansa’nın yeni Premium Economy Class biletleri satışa sunuldu
Lufthansa Boeing 747-8’in yeni hizmetleri Aralık’ta başlıyor. Bundan böyle Boeing 747-8 ile düzenlenen uçuşlarda yeni uçuş sınıfından bilet almak mümkün olacak.

Lufthansa yeni Premium Economy Class sınıfını ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nda tanıttı.

Premium Economy Class 10 Aralık tarihi itibariyle yeni Jumbo Jet’in bütün seferlerinde hizmete sunulacak. Sınıfın şimdilik hizmete sokulduğu  destinasyonlar arasında Frankfurt çıkışlı gidiş dönüş Buenos Aires, Şikago, Hongkong, Mexico-City, São Paulo, Seoul, Pekin ve Washington, D.C. seferleri bulunuyor.

"Premium Economy ile seyahatler çok daha erişilebilir olacak"

Lufthansa Havayolları Satış, Ürün ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Jens Bischof şöyle konuştu: „Tanıtımından itibaren Premium Economy Class için çok fazla geri bildirim aldık, özellikle de bu yeni hizmetimizle ulaşmaya çalıştığımız yolcularımızdan. Bundan böyle Premium Economy ile yapılacak seyahatler çok daha erişebilir olacak.“

Sadece bir yıl içinde uzun mesafe uçan 106 uçağın hepsindeki 3.600 koltuğun yenilenmesi ile yeni Premium Economy Class’ta her yıl 1,5 milyondan fazla yolcu olacağı tahmin ediliyor.

Yüzde 50 daha fazla yer ve “Alman mühendisliği”

Yeni koltuklar Industrial Design şirketiyle tasarlandı ve Konstanz Gölü yakınlarında koltuk üretim şirketi ZIM Flugsitz tarafından üretildi. Koltuklar, uçak türüne göre 3 santimetreye kadar daha geniş ve yolculara daha çok özel alan sağlıyor; ayrıca her bir koltuğun kendine ait geniş bir kolçağı olması ve koltuklar arasında konsol olması sayesinde, yanlarda yaklaşık 10 santimetre daha fazla yer mevcut.

Premium Economy yolcuları için ek hizmetler

Her biri en fazla 23 kilogram olan iki parça bavula izin verilmesi sayesinde yolcular, Economy Class’a  kıyasla iki kat daha fazla bavulu ücret ödemeden yanlarında götürebilecek. Yolcular, 25 Avro ödeyerek, yola çıkmadan önce Lufthansa Business Lounge’lardan yararlanabilecek.

Uçak türüne göre 52 kadar koltuk

Lufthansa Premium Economy Class, Business ve Economy Class arasında, açıkça işaretlenmiş farklı bir kompartıman. Bu bölümde, uçağın türüne göre 21 ile 52 koltuk bulunacak. Bu yeni sınıf, bu sonbaharda başlanacak ve 2015’in yazında sona erecek biçimde aşamalı olarak alt filo bazında uygulamaya sokulacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim