• BIST 9470.25
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Lüks oteller WAB ile daha hijyenik

Lüks oteller WAB ile daha hijyenik
Nano teknolojik dezenfektan WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution'u kullanmaya başlayan Sheraton Ataköy, Ataköy Marina Hotel, The Istanbul Edition Hotel ve Bodrum Palmalife, artık ameliyathane kadar hijyenik!

Wision Medical'in tüm yer ve yüzeylerde uzun süre hijyen sağlayan yeni ürünü WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution, lüks otellerde toplum sağlığını korumayı garanti ediyor. Nano teknolojik dezenfektan WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution'u kullanmaya başlayan Sheraton Ataköy, Ataköy Marina Hotel, The Istanbul Edition Hotel ve Bodrum Palmalife, artık ameliyathane kadar hijyenik!

Yüksek kalite ve konforu en üst düzeyde sunan Sheraton Ataköy, Ataköy Marina Hotel, The Istanbul Edition Hotel ve Bodrum Palmalife, müşterilerinin sağlığının maksimum oranda korunması amacıyla Wision Medical ile anlaştı. WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution isimli nano teknolojik dezenfektan ürününü kullanan lüks oteller, tüm ortak kullanım alanları ameliyathane kadar temiz hale getirdi.

Sektörde bir ilk olan uygulama sayesinde The Istanbul Edition Hotel, Palmalife Bodrum Resort, Sheraton Ataköy ve Ataköy Marina Hotel, WAB ile toz akarlarının, bakterilerin, küflerin, mantarların, yosunların ve benzeri organizmaların çoğalmasını ve barınmasını engelliyor ve toplum sağlığının korunmasına destek oluyor. Influenza (grip), Hepatit, Herpes, AIDS gibi virüslere karşı da etkinliği kanıtlanan ürün aynı zamanda, Sağlık Bakanlığı, EKOTEKS, TUBİTAK MAM ve TSE (TÜRK Standartlar Enstitüsü) tarafından onaylı.

Görünmez temizlik kalkanı!

Nanoteknoloji ile üretilen WAB (AgNPs) Wision Anti Bacterial Solution, etkisiyle de sektörde bir ilke imza atıyor. Günümüzde kullanılan dezenfektanlar 1-2 saat boyunca ve tek seferde koruma sağlarken Galleria, WAB'ın oluşturduğu görünmez kalkan ile hijyeni 90 güne çıkarıyor.

Nano gümüş mucizesi!

Bilinen en etkili antibiyotiklerden biri olan gümüş, birçok ağır metalin aksine, insanlar için zararsı. Hastalıkların tedavisinde 100 yılı aşkın süredir kullanılan gümüş, tıp alanında antibakteriyel madde gibi bazı ilaçların etken maddesini de oluşturuyor. Nano gümüş sayesinde WAB (AgNPs) Wision Anti-Bacterial Solution, yüksek düzey dezenfekte etkisi sağlıyor.

Nasıl kullanılıyor?

Plastik, ahşap, metal, seramik, cam yüzeylerden tekstil ve deriye kadar akla gelebilecek tüm yüzeylerde etkili olan ürün, uygulamadan sonra yüzeylerde görsel açıdan herhangi bir değişikliğe de sebep olmuyor. WAB, çocuk oyuncakları ve mobilyalarında dahi gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. WAB, silindiğinde bile yüzeyleri korumaya devam ediyor. Yüzeyin doğal bir parçası haline gelen ürün, gıda ile temas eden yüzeylerde de kullanılabiliyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim