• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Machester United ve Chevrolet işbirliği

Machester United ve Chevrolet işbirliği
Geçtiğimiz hafta eBay üzerinden geliri Manchester United Vakfı’na bağışlanmak üzere özel bir açık artırma yapıldı. Açık arttırmanın en gözde parçalarından biri özel bir Chevrolet Trax oldu.

 

Geçtiğimiz hafta eBay üzerinden geliri Manchester United Vakfı’na bağışlanmak üzere özel bir açık artırma yapıldı. Açık arttırmanın en gözde parçalarından biri özel bir Chevrolet Trax oldu. Manchester United temalı Chevrolet Trax, 2012-2013 sezonu Premier Lig Şampiyonu takımın oyuncuları tarafından imzalandı ve eBay yardım satışında 14.301 sterline alıcı buldu.
 
Tamamı Manchester United’ın Resmi Otomotiv Ortağı olan Chevrolet tarafından bağışlanan ve içinde Wayne Rooney’nin 2012 yılında hat-trick yaptığı Hannover maçında giydiği forma ile Manchester United’ın kaptanı Nemanja Vidic’in lig şampiyonu ile kupa sahibini karşı karşıya getiren Community Shield’ın bu yılki eşleşmesinde Wigan’a karşı giydiği imzalı formanın da bulunduğu eşyalar; tüm dünyadaki Manchester United taraftarının ilgisi sayesinde toplam 17.564,28 sterlin (21.071 euro) gelir elde edildi.
 
Chevrolet UK Pazarlama Başkanı Rebecca Lawman yaptığı değerlendirmede: “Manchester United Temalı Trax Açık Artırması, müthiş bir başarı elde etti. Manchester United taraftarları, açık artırmaya büyük ilgi gösterdi ve elde edilen gelir de olağanüstü bir amaca hizmet edecek. Manchester United Vakfı, Ability Counts programı ile engellilere Manchester United’ı çalıştırma ve onlarla oynama fırsatı sunarak olağanüstü bir işe imza atıyor ve bu bağışın, bu olağanüstü işlerine devam etmelerine yardımcı olacağını umuyoruz. Manchester United taraftarlarının tutkusu ve cömertliğine açık artırma boyunca tanık olduk ve kazandıkları ürünlerin şanslı teklif sahiplerine şans getirmesini umuyoruz” derken, Manchester United Vakfı Üst Yöneticisi John Shiels, “Chevrolet’nin bu benzersiz açık artırma ile vakfı destekleme kararından büyük memnuniyet duyuyoruz. Chevrolet gibi kuruluşların desteği, toplumsal görevlilerimize devam edebilmemiz açısından büyük önem taşıyor. Bu bağış, daha geniş bir Manchester bölgesinde engellilere yönelik hizmetlerimizi iyileştirmemize olanak tanıyacak” dedi.
Manchester United’ın eski oyuncuları Gary Pallister, David May ve Quinton Fortune da Old Trafford’da başlayan ve tüm İngiltere’deki Chevrolet satış noktalarını gezen Chevrolet Trax UK turuna katılarak, kampanyaya destek verdiler. Elde edilen tüm gelir, Ability Counts futbol programını desteklemek amacıyla Manchester United Vakfı’na bağışlanacak. Bu program, engellilere Manchester United ile birlikte oynama veya takım yönetme fırsatı tanıyor ve yaşları 8 ile 40 arasında olan 150-160 kişiyi kapsıyor. 
 
Manchester United Vakfı, Geniş Manchester bölgesinin en yoksul yerlerinin bazılarında çalışmalar yürütüyor ve Manchester United’a duyulan tutkuyu, gençleri eğitmek, motive etmek ve onlara ilham vermek için kullanıyor. Vakıf, futbol teknik direktörlüğü, yetenek eğitimi, kişisel gelişim ve hayat değiştiren deneyimlere sunarak, gençlerin hayatlarını daha iyi yönde değiştirmelerine olanak tanıyacak fırsatlar sağlıyor.
 
Açık artırma ile satılan eşyaların tam listesi:
 
• Manchester United kaptanı Nemanja Vidic’in lig şampiyonu ile kupa sahibini karşı karşıya getiren Community Shield’ın 2013 eşleşmesinde Wigan’ı 2-0 yendikleri maçta giydiği imzalı forma
• 2012 yılında Wayne Rooney’nin hat-trick yaptığı Hannover maçında giydiği formanın imzalı ve çerçeveli hali 
• David Moyes imzalı Manchester United Resimli Tarihi kitabı Illustrated History of Manchester United
• Sir Bobby Charlton’ın imzalı otobiyografisi
• Ryan Giggs’in imzaladığı, arkasında TRAX yazan özel yapım Manchester United forması
• 26 Nisan 2014’te Hull City ile oynanacak maçta takım maskotu olma fırsatı (tarih değişikliği olabilir) 
• Manchester United as takım oyuncuları Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young, Jonny Evans, Anders Lindegaard ve Danny Welbeck imzalı One World Futbol topu
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim