• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Mağdenli Nakliyat'a 40 adet Trucks teslimi

Mağdenli Nakliyat'a 40 adet Trucks teslimi
Ankara Ali Rıza Onat Otomotiv’den Mağdenli Nakliyat’a 40 adet Renault Trucks Premium 460.19 T 4x2 Optivoith teslimatı...

MAĞDENLİ NAKLİYAT FİLOSUNU 40 ADET RENAULT TRUCKS İLE BÜYÜTÜYOR..

Ankara Ali Rıza Onat Otomotiv’den Mağdenli Nakliyat’a
40 adet Renault Trucks Premium 460.19 T 4x2 Optivoith teslimatı...

40 yıla dayanan tecrübesiyle müşterilerine güvenilir servis sağlamayı amaç edinmiş, 1997 yılında TSE-ISO-EN 9000 Kalite Sistem Belgesini alıp ilk nakliye kuruluşu olan Mağdenli Nakliyat proje lojistiği,ağır nakliye ve Avrupa taşımacılığı yapmaktadır.

Mağdenli, Nakliyatın Ankara merkezinde gerçekleştirilen teslimat törenine 300 adet filosunu 40 adet Renault Premium 460.19 T 4x2 Optivoith ile güçlendiren Mağdenli Nakliyat Genel Müdürü Kerem Mağdenli, Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Bölge Satış Müdürü Feridun Kısa ve Ali Rıza Onat Otomotiv’den Genel Müdür Ertuğrul Onat, Satış Müdürü Mehmet Hasbakkal, Satış Danışmanı Atakan Özer katıldılar.

Teslimat töreninde Renault Trucks araçların anahtarlarını teslim alan Kerem Mağdenli Renault Trucks araçlarını seçmelerindeki en önemli nedenin yakıt tasarrufu ve Infomax takip sitemi olduğunu söyledi ve “Renault Trucks müşterilerinden yakıt tüketiminin az olduğuna dair yorumlar aldık. Firmamızın en büyük giderinin yakıt olduğunu düşünürsek ve yakıttan edeceğimiz tasarruf edersek uzun vadede çok önemli rakamlara ulaşıyor.”dedi.

Mağdenli Nakliyat Genel Müdürü Kerem Mağdenli’ye anahtarları teslim eden Ömer Bursalıoğlu daha önce filosunda Renault Trucks bulunmayan bir firma olması ve referans oluşturacak bir firma olasından dolayı Mağdenli Nakliyat’ın öneminden bahsetti ve “Araçlarımızın en ekonomik işleyen araçlar olduğunu her ortamda rahatlıkla söyleyebiliriz. Mağdenli Nakliyat ile ilerleyen zamanlarda da çalışacağımıza inanıyorum”dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim