• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Makel'den sınırları zorlayan kampanya

Makel'den sınırları zorlayan kampanya
Makel bayileri artık hayallerini sınırlamayıp hediyelerini seçerken seçim özgürlüklerini doyasıya kullanabilecek. İster son model bir spor araba, ister mücevher, ister harika bir seyahat, ister uzay yolculuğu ya da lüks bir yat.

Faaliyetlerine 1977 yılında başlayan ve elektrik malzemeleri sektöründe birçok ilke imza atma başarısı gösteren Makel Şirketler Grubu, yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket.

1977 yılında elektrik malzemeleri sektöründe faaliyetine başlayan Makel Şirketler Grubu, 1987 yılından itibaren elektrik anahtar ve prizleri ile başladığı
yolculukta bugün grup priz, devre kesiciler, akıllı ev otomasyon ürünleri, sigorta kutuları, sayaç ve ölçüm cihazları ürünlerini yelpazesine ekleyerek  Makel markası ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tüketicilerin kullanımına sunuyor.

Sektöründe pazarın önde gelen firmalarından birisi olan Makel, uzun yıllardır Türkiye elektrik malzemeleri sektöründe ihracat lideri firmalardan biri olarak dünyanın 40 aşkın ülkesine, en son teknoloji kullanılarak ürettiği ürünleri ihraç ediyor.  Hedeflerini ve sektördeki büyümesini sürekli yükselten Makel Şirketler Grubu artık hayallerde sınır tanımayan yepyeni bir kampanya start verdi.

Makel’den İste Gerçek Olsun” sloganı ile yepyeni bir kampanya dönemine imzasını atan Makel Şirketler Grubu, sınırlama olmaksızın iş ortaklarına hediye
seçilmesine olanak tanıyan yepyeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Hedeflerini
her geçen gün yükselten Makel bayileri yapacakları alımların karşılığında, hayallerini sınırlamayıp hediyelerini seçerken seçim özgürlüklerini doyasıya kullanabilecek. İster son model bir spor araba, ister mücevher, ister harika bir seyahat, ister uzay
yolculuğu ya da lüks bir yat.

Kampanyaların olmazsa olmazı konumunda yer alan seyahatlerin de sunulduğu çalışmada kutsal topraklara yapılacak Umre gezisi, eşli Singapur ve Bali gezisi, Uzakdoğu’nun incisi Pattya seyahati, Ukrayna - Kiev ve Yalta gezileri de yer alacak. Kampanya yıl boyunca devam edecek.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim