• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Makyajlı Megane Haziran’da Türkiye’de

Makyajlı Megane Haziran’da Türkiye’de
Yeni tasarımı ile Megane1 sürüş keyfi, ekonomi, yepyeni teknolojik özellikleri ve yeni Energy dCi 130bg motor seçeneğiyle, Renault kalitesinin amiral gemisi.

Makyajlı Megane Haziran’da Türkiye’de 

Yeni tasarımı ile Megane1 sürüş keyfi, ekonomi, yepyeni teknolojik özellikleri ve yeni Energy dCi 130bg motor seçeneğiyle, Renault kalitesinin amiral gemisi.

Mégane, 2008 sonunda gerçekleştirilen lansmanından itibaren, herkes tarafından kabul görmüş olan tarzı ve dinamik nitelikleri sayesinde Avrupa’nın segmentinde çok satan olarak kendini kabul ettirdi. Yapılan anketlerde vurgulanan kalite seviyesi ile Megane, markanın son yıllardaki imajının pozitif gelişimine de önemli katkıda bulundu. Sportif görünüm ile performans ve ekonomiyi bir arada sunan yepyeni versiyon Megane GT-Line ise Megane ailesinin tüm modellerinde çarpıcı kimliği ile öne çıkıyor. Yenilenen Megane, Haziran 2012’de Türkiye’de satışa sunuluyor.

İnce  dokunuşlarla yeni bir tasarım 

Müşterisi tarafından beğeni toplayan yeni tasarımı ile Megane, daha modern bir ön yüze kavuşuyor. Yenilenen Mégane’da, yepyeni ön tampon, otomobile teknolojide yeni bir  imza katan yeni LED farlar ile otomobilin tasarımını daha çekici kılıyor. Modeldeki tüm yenilikler kalite algısına vurgu yapıyor. Yenilenen ön panjur, siyah parlak kaplama ve krom dokunuşlar dikkat çeken diğer özellikler. Makyajlı Megane’ın iç mekanı ise yeni döşemeler ve iç mekandaki diğer sürpriz çarpıcı dokunuşlarla renk ve uyum yönünden zenginleşiyor.

Yeni teknolojik özellikler

Yenilenen Megane ailesinde bir çok teknolojik yenilik de dikkat çekiyor. Yeni Megane’da yer alan Visio System®  güvenli sürüş konforunu arttırıyor. Uzun / kısa farların otomatik kumanda edilmesi (Automatic High-Low Beam) ve şeritten çıkış ikazı (Lane Departure Warning) sayesinde gece görüşünü iyileştiren ve sürücünün dikkatini korumasına yardımcı oluyor. Yokuşta kalkış yardımı sistemi (Hill Start Assist) ve park etmeyi kolaylaştıran geri görüş kamerası yeni konfor donanımları arasında yer alıyor. Ayrıca yenilenen Mégane’da, USB + bluetooth özellikleri de tüm seviye müzik sistemlerinde standart olarak sunuyor.

F1’den seri üretime

Renault, F1’de üretici markalar arasında 10 kez dünya şampiyonu ünvanını kazanan tek üreticidir. Renault bu alandaki bilgi birikimini seri üretime de yansıtıyor. Gerek  seri üretim araçları gerekse F1 araçları üzerinde çalışan Renault motor üreticilerinin, üç noktayı içeren ortak bir amacı vardır: performanslı, güvenilir ve hep daha tutumlu mekanizmalar tasarlamak. Renault’nun Mekanik Mühensiliğine transfer ettiği Renault Sport F1 çatısı altındaki mühendisler, Formula’da edindikleri birikimi Energy motoru ile seri üretime yansıttılar.

Megane ailesinin yeni sportif modeli: “Megane GT-Line”

GT-Line versiyonu sportif özellikler, sürüş konforu ve ekonomiyi birarada sunan müşterilerin tercihi oluyor. Bumerang şeklindeki LED farlar, kırmızı dikişli döşeme, spor direksiyon simidi, kapı eşikleri ve GT-Line imzalı ön panel çubuğu, koruma barları üzerindeki özel «GT-Line» logoları bu yeni versiyonun göz dolduran yeniliklerinden bazıları. Megane’nın yeni  iddialı  versiyonu GT-Line, sportif dış tasarımı, sportif iç ambiyansı ile Megane ailesinin tüm modellerinde çarpıcı kimliği ile öne çıkıyor. GT-line versiyonunda kullanılan koyu metal ve parlak karbon dokunuşlar ile farklılığını ortaya koyuyor. Bu özel versiyonda, geniş ön hava giriş kanalları, sportif ön tampon, arka tampona entegre difüzör, 17” Celsium tipi koyu renk aliminyum alaşımlı jantlar gibi ekipmanlar standart olarak sunularak aracın sportif kimliği vurgulanıyor. GT-Line versiyonunda çekici dış tasarımın yanısıra, 320Nm tork ile 130bg Energy dCi ile performanslı bir sürüş keyfi birlikte sunuluyor. Daha sportif bir sürüş sağlamak için GT Line versiyonlar daha dayanıklı olan Mégane Coupe şasisi ile donatıldı.

www.UlasimOnline.com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim