• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Malatya Belediyesi'ne 16 adet Temsa Avenue

Malatya Belediyesi'ne 16 adet Temsa Avenue
Temsa Avenue, gerçekleşen 16 araçlık teslimatla birlikte Malatya Belediyesi’nin filosundaki sayısını 25’e çıkardı.

MALATYA BELEDİYESİ'NE 16 AVENUE

Temsa Avenue, gerçekleşen 16 araçlık teslimatla birlikte Malatya Belediyesi’nin filosundaki sayısını 25’e çıkardı.

Bütünüyle Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve toplu taşımada yeni bir dönem açan Temsa Avenue’nun yurtiçi teslimatları hızla sürüyor. 27 Aralık Pazartesi günü Malatya Belediyesi’ne gerçekleşen 16 adetlik Temsa Avenue teslimatı ile birlikte, Malatya halkına hizmet veren Temsa Avenue sayısı 25’e ulaşmış oldu.

MOTAŞ filosuna giren 16 araçlık Temsa Avenue teslimatı için gerçekleşen törende Temsa Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Kemal Gürleyik, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ve Malatya Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır hazır bulundu. 16 adet Avenue, belediye önünde gerçekleşen törenle teslim edildi.

Malatya Belediyesi, gelişen şehirlerin en önemli sorunu olarak karşımıza çıkan ulaşım sorununu Temsa Avenue ile çözmeyi sürdürüyor. Nüfus artışı ve gelişme ile beraber artan hareketlilik ihtiyacının özel otomobillerle karşılanamayacağı gerçeğini gözler önüne seren hava, gürültü ve çevre kirliliği ile mücadele etmek için Temsa Avenue’yü tercih eden Malatya Belediyesi, toplu ulaşımı yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Törende konuşan Malatya Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır; “Malatya halkına en iyi hizmeti vermek hedefiyle yola çıktık. Araç trafiğini asgariye indirmek, ulaşım ağının açık ve fonksiyonel olarak çalışır vaziyete getirmenin ilk adımı toplu taşıma kalitesini yükseltip halkımızı toplu taşımaya yönlendirmek olduğunu çok iyi biliyoruz. Toplu taşımacılıktaki istenilen kaliteyi yakalamak için de filomuzu tamamen gençleştirmek hedefi ile geçtiğimiz dönemde satın aldığımız 9 adet Temsa Avenue’den duyduğumuz memnuniyet neticesinde 16 araçlık yeni bir teslimata daha imza attık. Teslim aldığımız araçlar içerisinde Euro V motora sahip Temsa Avenue ile de emisyon konusunda çevreye azami dikkat ederken, Avenue’lerin tüm parçalarının yüzde 100’e yakın geri dönüşüme sahip ve yenilenebilir olması da karar alış sürecimizde bizleri olumlu yönde etkiledi. Bütünüyle Türk üretimi olan Avenue ile öncelikli hedefimiz olan hizmeti ulaşım sistemimizde de kusursuz sunuyoruz” dedi.

Temsa Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Kemal Gürleyik; “2011 yılında Büyükşehir Belediyesi olma yolunda emin adımlar atan Malatya Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin mutluluğunu yaşıyoruz. Toplu taşıma için son teknoloji ile ürettiğimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah Gül’ün Adana fabrikamıza olan ziyaretinde bizzat inceleyip beğendiği Avenue’yu Malatya sokaklarında görmek bizim için mutluluk verici bir olay. Avenue özellikle engelli, yaşlı, çocuklu ve hamile vatandaşların konforunu sağlayan donanımları ile ön plana çıkıyor. Engelli vatandaşlarını öncelikli kılan ve engelliler için daha kolay yaşanabilir bir Malatya oluşturma çabalarını sürdüren Malatya Belediyesi’ne gerçekleştirmekte önemli bizim için. Temsa Avenue’nun Türkiye’nin her belediyesinde yer alması ve bu ayrıcalığı yolcularına sunması için çalışmalarımızı tüm hızıyla 2011’de de sürdüreceğiz” dedi.

Temsa Avenue Hakkında;

Çevreci Euro V ve Euro V +EEV’i de ekleyen Temsa Avenue, artık emisyon değerleri bakımından çevreye daha duyarlı hale getirildi.

Temsa Avenue, yüksek tavanı, geniş iç hacmi, güçlü klima, ısıtma sistemi, ergonomik koltukları ve 3 adet basamaksız geniş kapısıyla toplu taşımacılık segmentine iddialı bir giriş yaptı.

Şehir içi toplu taşımacılıkta hizmet veren Temsa Avenue, şase ve gövde yapısında kullanılan paslanmaz ve kompozit malzemeleri ile daha uzun ömürlü ve rakiplerine göre daha hafif olarak üretildi. İç tasarımıyla yolculara maksimum derecede yer sunan Avenue, isteğe bağlı değişebilen teknik ve donanım özellikleriyle de dikkat çekiyor. Avenue, basamaksız kapıları ile hızlı yolcu sirkülasyonuyla da yakıt tasarrufu sağlıyor.

Tüm parçaları yüzde 100’e yakın geri dönüşüme sahip ve yenilenebilir komponentlerden oluşan Temsa Avenue, doğuştan gelen bir çevreci ruha sahip.

Avenue'nun düz ve basamaksız olan kapıları; hamile, çocuklu, yaşlı ve engelli yolcuların toplu taşımacılıkta yaşadığı sorunları ortadan kaldırıyor. Özellikle engelli yolcular için giriş rampası, emniyet kilitli park yeri ve dışarıyı rahatça görebilmeleri için yapılan panoramik cam ile rahat, güvenli ve keyifli bir seyahat fırsatı sunuyor.

Avenue; Euro5 Diesel ve CNG versiyonları ile toplu taşımada hizmet kaltesini yükseltirken beklentilerin ötesinde hizmet vermeyi hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim