• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Malatya'dan Almanya'ya direkt uçuş başlıyor

Malatya'dan Almanya'ya direkt uçuş başlıyor
Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, Malatya'dan Almanya'nın Frankfurt şehrine aktarmasız tarifeli uçuşlara bugün başlıyor.

SunExpress, Malatya'dan Almanya'ya direkt uçuşlara başlıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, Malatya'dan Almanya'nın Frankfurt şehrine aktarmasız tarifeli uçuşlara bugün başlıyor.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, 2010-2011 kış tarifesiyle birlikte Malatya ile Frankfurt arasında çarşamba günleri karşılıklı seferler düzenlenecek. SunExpress ayrıca, Malatya için, iç hat uçuşları gerçekleştirdiği İzmir üzerinden Avrupa'da 3 noktaya da aktarmalı uçuş imkanı sunacak. Malatya'dan düzenlenecek dış hat uçuşlarını değerlendiren SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, ''Doğu Anadolu'nun önemli ticaret merkezlerinden olan Malatya ile Almanya arasında tarifeli seferlere başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de bir ilk olan bu uçuşların, Malatya şehrimizi Avrupa'ya yakınlaştıracağına, Malatya'da havayolu ulaşımına yeni bir boyut getireceğine inanıyoruz. Uçuşlarımızla Almanya'da yaşayan Malatyalı hemşehrilerimizin memleketlerine ulaşımı da büyük ölçüde kolaylaşacak. Amacımız en kısa sürede Malatya'dan uçtuğumuz şehirlerin sayısını ve uçuşların frekansını artırmak'' dedi.

Bugün başlayan Malatya-Frankfurt seferlerinin uçuş tarifesine göre, Çarşamba günleri yerel saatlerle saat 10.55'te Malatya'dan kalkacak uçak, saat 14.00'te Franfurt'ta olacak. Yine aynı gün Franfurt'tan saat 05.00'te kalkacak uçak, saat 09.45'te Malatya'ya inecek. Öte yandan, Cuma günleri saat 09.00'da Malatya'dan kalkacak uçak, saat 10.45'te İzmir'de olacak. Yine aynı gün saat 06.50'de İzmir'den kalkacak uçak, saat 08.30'da Malatya'ya varacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim