• BIST 9454.03
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Maldivler'e direk sefere büyük ilgi oldu

Maldivler'e direk sefere büyük ilgi oldu
Türk Hava Yolları’nın direk sefere başlamasıyla Maldivler’e Türkiye’den giden turist sayısı ciddi oranda arttı.

Daha önce Emirates, Katar, Etihad gibi havayollarının aktarmalı uçuşları nedeniyle yolun uzunluğundan çekinen Türk tatilciler, direk seferler ile artık haftanın her günü Maldivler’e ulaşabiliyor.

MALDİVLER SANILDIĞI KADAR PAHALI DEĞİL
 
Maldivler’in en köklü seyahat acentlerinden Capital Travel’in Yönetim Kurulu Başkanı Yousuff Rifath, Türk Hava Yolları’nın direkt seferleriyle Türk tatilciler için uzak olan Maldivler’in yakınlaştığını, Türk müşterilerin mutlaka cennet adayı keşfetmesini istedi. Maldivler’in çok pahalı bir destinasyon olduğu şeklinde yanlış bir algının bulunduğunu kaydeden Rifath, ultra lüks paketlerin yanı sıra her kesime uygun tatil paketleri bulunduğunu, oldukça uygun fiyatlarla rahatlıkla bir hafta tatil yapılabileceğini söyledi. Unutulmaz bir tatil düşleyen herkesin mutlaka bu cennet adaları keşfetmesini isteyen Rifath, Maldivleri görenlerin uzun yıllar hafızalarından çıkmayacak anılarla döneceğini kaydetti.
 
ACENTENİZİ SEÇERKEN DİKKATLİ OLUN
 
Her yıl yaklaşık 700 bin turistin ziyaret ettiği, büyüleyici mercan adaları, eşsiz doğası, tertemiz denizi ile kartpostal güzelliğindeki Maldivler’e gidecek olanların havayolu ve seyahat acentesi seçiminde çok dikkatli olması gerekiyor. Aksi takdirde büyük umutlarla bir tatil düşü kurarak Maldivler’e gidenleri önceden planda olmayan tatsız sürprizler bekleyebilir.
 
TATİL PLANINIZI İYİ YAPIN
 
Maldivler’de otellerin çoğu ada otel konseptinde hizmet veriyor. Yani her ada da bir otel bulunuyor. Otellerin müşterileri için başkent Male’den ulaşım için özel botlar veya deniz uçakları kullanılıyor. Tatil planı yaparken, otelinize ulaşımın nasıl olacağını önceden acentenizden mutlaka öğrenmeniz gerekiyor. Zira bazı acenteler uçak bileti ve konaklamanın olduğu sadece paket tur satıyor. Ulaşım sorununu sizin halletmenizi talep ediyor. Otellere ulaşımın deniz uçakları veya özel feribotlarla yapıldığını düşündüğünüzde ortaya hatırı sayılır bir fatura çıkıyor.
 
Bu yüzden tatilinizi planlarken Maldivler pazarında çok tecrübeli, bu konuda güvenilir acentelere veya bizzat Maldivler’de yerel bir şirketle irtibata geçmekte fayda var. Maldivler’in en köklü turizm şirketlerinden biri de Capital Turizm.  Yousuff Rifath tarafından başkent Male’de 1990 yılında kurulan Capital Turizm, lüks otellerden bütçenize uygun otellere kadar her konuda uzman bir ekiple hizmet veriyor. Balayı paketleri, lüks tatil, uygun bütçeli tatil, kısa süreli konaklama, uzun süreli konaklama gibi birçok farklı alternatif sunan şirketin cazip promosyonlarına www.capitaltravel.com internet adresi veya http://www.facebook.com/capitaltravel facebook adresinden ulaşılabilinir. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim