• BIST 9645.02
  • Altın 2416.563
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8213
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Malezya Başbakanı İSG'yi ziyaret etti

Malezya Başbakanı İSG'yi ziyaret etti
Bir ziyaret için Türkiye'ye gelen Malezya Başbakanı Najib Tun Abdul Razak ve beraberindeki heyet, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nında incelemelerde bulundu.

Malezya Başbakanı İSG'yi ziyaret etti

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu olarak, 3 gün süren resmi bir ziyaret için Türkiye'ye gelen Malezya Başbakanı Najib Tun Abdul Razak ve beraberindeki heyet, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nında incelemelerde bulundu.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasını gezen Malezya Başbakanı Najib Tun Abdul Razak ve beraberindeki heyet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım Ve İşletme A.Ş. (İSG) ortaklarından Malezyalı MAHB’ın üst düzey yetkililerinden aldığı sunumla yeni terminal binası hakkında bilgi edindi. Malezya Başbakanı Najib Tun Abdul Razak, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın kısa sürede yakaladığı yolcu artışı başarısı ile dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı haline gelmesine ilişkin çalışmalarını dinledi.

Terminal gezisi sırasında görüşlerini dile getiren Malezya Başbakanı Najib Tun Abdul Razak, Limak Holding (LİMAK), GMR Infrastructure (GMR) ve Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) ortaklığında kurulan ISG tarafından işletilen; modern sistemlerle donatılmış terminal binası ile dünyanın depreme karşı en güvenli yapısı olarak gösterilen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın, ne kadar doğru bir yatırım işbirliğiyle gerçekleştiğini görmenin büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Razak’a tüm bu ziyaretleri boyunca İSG CEO’su Gökhan Buğday, yönetim kurulu üyeleri ve havalimanı protokolü eşlik etti. Ziyaret sırasında ayrıca konuk ülke başbakanına günün anısına İSG yeni terminal binasının bir maketi hediye edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim