• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

MAN anlaşmalı üst yapıcılarını belirledi

MAN anlaşmalı üst yapıcılarını belirledi
Türkiye’nin lider markası MAN, denetim çalışmaları sonucunda onay sürecini başarıyla tamamlayarak “Anlaşmalı Üst Yapıcı” olmaya hak kazanan firmalara sertifikalarını düzenlenen törenle verdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu’nun da katıldığı törende sertifikalarını alan 26 firma, MAN’ın “Anlaşmalı Üst Yapıcısı” olarak hizmet verecek. 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. tarafından yapılan değerlendirme sonucunda gerekli kriterleri yerine getirerek “Anlaşmalı Üst Yapıcı” olmaya hak kazanan firmalar, ALFATEK  SCHWING Stetter, BETA, BETONSTAR, ÇUHADAR, EFE, EMEK, GÜNERİ, HIDROKON, HIDROSAN, IMER& LT, KARBA, KATMERCİLER, KOCAOĞLU, KÖSE, MATEŞ, MEILLER, NT GRUP, OK KARDEŞLER – OKT, ÖZTREYLER, ÖZÜNLÜ, PUTZMEISTER, SERIN, SYMEX, TIRSAN, VOLKAN ve YOLBAK olarak belirlendi.
 
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Şinasi Ekincioğlu, anlaşmalı üst yapı firmalarının gerekli ürün denetim ve kriterlerin yerine getirilmesinin ardından belirlendiğini ifade etti.
 
Üst yapı Türkiye’de daha profesyonel
 
Üst yapı hakkında detaylı bilgi veren Ekincioğlu, “Üst yapı Türkiye’de daha verimli ve profesyonel yapılıyor. Bu profesyonellik Türkiye olarak sektörde ihracat gücümüzü artırıyor. Almanya MAN merkezde üst yapı konusunda bir yönetimimiz bulunuyor. Bununla birlikte üst yapıcı firmalarımızla Türkiye’ye özgü yapıyla bir araya geliyoruz” dedi.
 
Her firmaya teknik bilgilendirme
 
Üst yapı firmalarının üreticiler için çok önemli olduğunu belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Şinasi Ekincioğlu, “Üst yapı firmalarımızla yüz yüze iletişimimizi güçlendiriyoruz. Eğitim konusunda da desteğimiz devam edecek. Anlaşmalı üst yapı firmalarımızın yanında, Türkiye’nin neresinde olursa olsun, MAN’dan destek isteyen her üst yapı firmasına teknik bilgilendirme yapıyoruz” dedi.
 
1.20130529150548.jpg
 
2.20130529150556.jpg
 
3.20130529150605.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim