• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

MAN çalışanları Aile Günü'nde buluştu

MAN çalışanları Aile Günü'nde buluştu
Türkiye’deki 45’inci yılını kutlayan MAN, düzenlenen Aile Günü’nde tüm çalışanlarını birbirinden renkli etkinliklerle bir araya getirdi.

MAN çalışanları Aile Günü'nde buluştu

Türkiye’deki 45’inci yılını kutlayan MAN, düzenlenen Aile Günü’nde tüm çalışanlarını birbirinden renkli etkinliklerle bir araya getirdi. Etkinlikte konuşan MAN Türkiye AŞ. Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz ve MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı K. Tuncay Bekiroğlu, MAN markasının geçen süreçte Türkiye’nin bir parçası haline geldiğini ifade ettiler.

Ankara’da bulunan Akyurt tesislerinde düzenlenen MAN Aile Günü’ne tüm MAN üst düzey yönetici ve çalışanları aileleri ile birlikte katıldı. Günün anlamına ilişkin bir konuşma yapan MAN Türkiye A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz, 45 yıldır Türkiye’de üretim yapan bir kuruluş olduklarını belirterek, “Bu coşkuyu bugün burada tüm çalışanlarımızla birlikte paylaşıyoruz. Bu bizler için çok gurur verici bir duygu” dedi.

MAN markasının geçen süreçte Türkiye’nin bir parçası haline geldiğine dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs AŞ Yürütme Kurulu Başkanı K. Tuncay Bekiroğlu ise “MAN ailesi tüm çalışanları ile Türk ekonomisine büyük bir katma değer yaratmıştır. Birçok atılım yaptı ve pazar lideri oldu. Tüm bu başarıları çalışanlarımızla birlikte kutluyor olmamız bizler için ayrı bir anlam taşımaktadır” dedi.

Çalışanlara ödül

Düzenlenen MAN Aile Günü’nde rodeodan, halatla otobüs çekmeye kadar birçok etkinlik gerçekleşti. Aileleri ile birlikte etkinliğe gelen 2 bin 500 çocuk için ise özel olarak oluşturulan alanda eğlenceli aktiviteler ve yarışmalar düzenlendi. Çocuklar kendileri için özel olarak getirilen pony atlara binerek doyasıya eğlendiler. Çocuklar ayrıca ailelerinin çalıştığı yerleri gezerek yakından görme fırsatı buldular. 6 bin 700 kişinin katıldığı ve Yonca Gurubu’nun şarkıları ile renklenen MAN Aile Günü’nde çalışanlara da özel hizmet ödülü verildi. MAN bünyesinde uzun yıllar görev yapan çalışanlara hizmet ödülleri, MAN Türkiye A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz ve MAN Kamyon ve Otobüs AŞ Yürütme Kurulu Başkanı K. Tuncay Bekiroğlu tarafından verildi.

man_turkiye_aile_gunu2-(1).jpg

12.20110912145023.jpg

13.20110912145032.jpg

14.jpg

15.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim