• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

MAN, Eurovision için özel otobüs üretti

MAN, Eurovision için özel otobüs üretti
Man Türkiye, 56. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi “Live it up” şarkısıyla temsil edecek olan Yüksek Sadakat grubu için otobüs üretti.

MAN'dan Eurovision'a özel otobüs

Man Türkiye, 56. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi “Live it up” şarkısıyla temsil edecek olan Yüksek Sadakat grubu için otobüs üretti.

Man Lion’s Coach otobüsü gruba teslim eden MAN Türkiye A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz, “Her parçası Türkiye’de üretilen otobüsler, yarışmaya katılacak 43 ülkenin temsilcilerini 3 hafta boyunca taşıyacak. Yaklaşık 10 milyon Euro değerindeki bu araçlar yarışmaya katılan tüm delegasyonlar tarafından yarı final ve final aşamalarında kullanılacak” dedi.
Türkiye’nin son yıllarda Eurovision şarkı yarışmalarında birçok başarıya imza attığına dikkat çeken Münür Yavuz, şöyle konuştu: “Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek yarışma, MAN ailesi için de farklı bir anlam taşıyor. Yüzde yüz Türkiye’de üretilen otobüslerle 56. Eurovison Şarkı Yarışmasına sponsor olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Fabrikamızın üretim hızı ve kalitesi otobüslerin Türkiye’de üretilmesinde büyük rol oynadı. Otobüsler hazır, birkaç gün içinde Almanya’ya gitmek için yola çıkacak. Araçların yarışmaya ve ülkelere özgü giydirilmesi ise Almanya’da gerçekleşecek. 20 gün boyunca yarışmacıların heyecanına ortak olacak bu sponsorlukla Türkiye ekonomisine de önemli katkı sağlanmış olacak.” Yüksek Sadakat’in profesyonel bir ekip olduğunu belirten TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, “Hiçbir zaman bize sıkıntı çıkarmadılar, çok da iyi gidiyorlar. İnşallah bu sene ülkemize birinciliği getirirler. Tabii bizim kendilerinden istediğimiz en güzel yarışmayı ortaya koymaları, ülkemizi, milletimizi en güzel şekilde temsil etmeleri. Bizim kendilerinden özellikle arzumuz bu” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim