• BIST 9804.19
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

MAN, filolardaki yerini almayı sürdürüyor

MAN, filolardaki yerini almayı sürdürüyor
NEOPLAN Tourliner, filolardaki yerini almayı sürdürüyor.

MAN TESLİMATTA HIZ KESMİYOR

NEOPLAN Tourliner, filolardaki yerini almayı sürdürüyor.

Yolcu taşımacılığında saygın ve güvenilir bir firma olarak çalışmayı ilke edinen Ağrı Doğu Anadolu Turizm Firması, sipariş ettikleri 4 adet NEOPLAN Tourliner otobüsün ilk 3 adedini törenle filosuna kattı. Ayrıca Şans Emlak’ın sahibi Murat Kelek Süha Turizm’de ve Tanzel Kahya ile Haşmet Kutucu Kamil Koç Firması’nda çalıştırmak üzere birer adet NEOPLAN Tourliner otobüs satın aldı.

Firmaların öncelikli tercihi haline gelen NEOPLAN Tourliner’ın, araç filolarındaki yeri her geçen gün daha da artıyor. Düzenlenen teslim töreninde konuşan Ağrı Doğu Anadolu Turizm Genel Müdürü İbrahim İlhan, “Yolcularımızın talepleri doğrultusunda rahatlığı, koltuk konforu ve düşük yakıt sarfiyatı ile Tourliner araçları tercih ettik” dedi. Süha Turizm konforu ile Kayseri bölgesinde hizmet verecek NEOPLAN Tourliner Long otobüsü teslim alan Murat Kelek ise, “NEOPLAN otobüsler firmalara büyük yakıt tasarrufu sağlıyor. Araçlar hem tasarımı ile peronlarda göz dolduruyor hem de konforu ile yolcuların keyifli seyahat etmesini sağlıyor” dedi.

Düzenlenen törenlerin ardından Ağrı Doğu Anadolu Turizm Genel Müdürü İbrahim İlhan ve oğlu Nevzat İlhan ile bireysel otobüs sahipleri Tanzel Kahya ve Haşmet Kutucuya araçlarını MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer teslim derken, Murat Kelek’e aracını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Hakan Koç teslim etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim