• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

MAN NEOPLAN teslimatta hız kesmiyor

MAN NEOPLAN teslimatta hız kesmiyor
Turizm firmaları ve bireysel otobüsçüler, yaptıkları NEOPLAN yatırımları ile yollarına devam ediyorlar.

Turizmcilerin gözdesi NEOPLAN teslimatta hız kesmiyor

Turizm firmaları ve bireysel otobüsçüler, yaptıkları NEOPLAN yatırımları ile yollarına devam ediyorlar. Kendine has tasarımı ile güven, konfor ve ekonominin adresi haline gelen NEOPLAN araçlar, otobüs yatırımcısının gözdesi haline geldi.

Ulusoy, Adıyaman Gülaras, Lider Turizm ve Kayseri Şahika Turizm filolarını yeni NEOPLAN otobüslerle güçlendirdi. Ulusoy’un Alanya yazıhanesi 2 adet NEOPLAN Cityliner, Adıyaman Gülaras 4 adet NEOPLAN Starliner ve 3 adet NEOPLAN Cityliner, Lider Turizm 2 adet NEOPLAN Cityliner ve Şahika Turizm 1 adet Neoplan Cityliner otobüsü düzenlenen törenle teslim aldı.

Adıyaman Gülaras firması adına araçlarını teslim alan firma sahibi Fikret Çetin 5 adet daha NEOPLAN siparişi verdiklerini belirterek, “Bu teslimatla birlikte filomuzdaki NEOPLAN araç sayısı 10’a çıktı. Sipariş ettiklerimizle birlikte toplam 15 adet olmasını hedefliyoruz” dedi.

Çorum'un şehirlerarası firmalarından Lider Turizm’in yeni şirketi Lider Travel adına sipariş edilen 4 adet NEOPLAN Cityliner otobüslerin ilk iki adedi firma sahibi Faruk Tuzcu ile firma Genel Müdürü Hakan Özder’e teslim edildi. MAN Finance tarafından kredilendirilen araçların teslim törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. CEO'su Tuncay Bekiroğlu, Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ve MAN Finance adına Coşkun Saraç katıldı. Teslimat töreninde konuşan Genel Müdür Hakan Özder, filolarındaki NEOPLAN sayısını 10’a çıkararak daha kaliteli ve modern araçlarla müşterilerine hizmet etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Kayseri Şahika Turizm tarafından VIP turizm amaçlı kullanmak üzere alınan 1 adet Cityliner ise firma sahipleri Yücel Şahin ve Abdullah Akı’ya teslim edildi. Teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticileri Hakan Koç ve Ufuk Demirer katıldı. Şehirlerarası uzun yol taşımacılığında NEOPLAN otobüslerin fark yarattığını ifade eden firma yetkilileri, bu konforu VIP müşterilerinin de hizmetine sunacak.

Ayrı ayrı düzenlenen teslimat törenlerinde Ulusoy Alanya yazıhanesi adına ise araçları firma ortaklarından Mehmet Vanlıoğlu teslim aldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim