• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

MAN NEOPLAN Tourliner EfficientLine yollarda

MAN NEOPLAN Tourliner EfficientLine yollarda
MAN, Ankara’daki fabrikasında yeni bir otobüs üretti. NEOPLAN Tourliner EfficientLine model otobüsler imalatı tamamlandıktan sonra yollara çıktı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu, “Yeni otobüsümüz, Türkiye koşulları için özel olarak tasarlandı. Müşterilerimiz yolcularına hem NEOPLAN prestijini yaşatacak, hem daha çok kazanacak” dedi.

MAN, 1966 yılında Almanya dışında ilk fabrikasını kurduğu Türkiye’deki faaliyetlerine çeşitli projelerle devam ediyor. Sektörün ihtiyaçlarının incelenmesiyle başlayan ve çok uzun bir çalışmanın ardından imalatı tamamlanan NEOPLAN Tourliner EfficientLine otobüsler yollara çıktı.  

Yakıt tüketimini minimuma indiren otomatikleştirilmiş şanzımana, verimi maksimuma çıkaran daha güçlü motor hacmine, çok daha hafif alüminyum alaşımlı özel jantlara, koyu yan camlara sahip MAN NEOPLAN Tourliner Efficientline sınıfının en ekonomik aracı unvanını aldı. 

Şimdilik sadece Türkiye’de

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu, “Yeni otobüsümüz, sektör oyuncularının tüm ihtiyaçları dikkate alınarak Türkiye koşulları için özel olarak tasarlandı” dedi. Bekiroğlu, “NEOPLAN Tourliner EfficientLine, şimdilik sadece Türkiye piyasasına sunulacak. MAN’ın sağlamlık ve mükemmeli yakalayan kalitesinin yanında işletme maliyetlerinin düşüklüğüyle öne çıkan bir model oldu. Müşterilerimiz yolcularına hem NEOPLAN prestijini yaşatacak, hem daha çok kazanacak” diye konuştu.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim