• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

MAN teslimatları tam gaz devam ediyor

MAN teslimatları tam gaz devam ediyor
Sektörün önde gelen firmalarının tercih ettiği MAN, teknoloji ve konforu bir arada isteyen firmalara desteğini sürdürüyor.

MAN teslimatları sürüyor

Sektörün önde gelen firmalarının tercih ettiği MAN, teknoloji ve konforu bir arada isteyen firmalara desteğini sürdürüyor.

Ulusoy’a NEOPLAN Tourliner Long konforu

Yurt içinde ve uluslararası düzeyde karayoluyla yük ve yolcu taşımacılığı yapan Küçükgüzel Petrol Turizm firması gerçekleştirdiği son yatırımla 4 adet daha NEOPLAN Tourliner Long seyahat otobüsü satın aldı. Ulusoy firmasında çalışacak olan araçların teslim töreninde konuşan firma sahibi Nihat Küçükgüzel, “ Firmamız 1963 yılından beri, üç kuşaktır hizmetlerini sürdürmektedir. Daha önce Kastamonu Şeref Turizm, Dağıstanlı, Gazanfer Bilge, Efe Tur ve Metro Turizm firmalarında hizmet verdik. Son 6 yıldır ise Ulusoy ile aynı titizlik ve ticari ahlak çerçevesinde ülkemizin en güzide hatlarında kusursuz hizmet vermekteyiz. Bu teslimatla birlikte 8 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsünü filomuza kattık. Satın aldığımız bu yeni araçlarla Ulusoy firmasının yolcuları kalite ve konforu bir arada bulacaklar. Araçlarda koltuk arkası ekrandan internet hizmetine kadar bir çok teknoloji bulunuyor. Gerçekleştirdiğimiz yatırımda bize destek olan MAN yetkililerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum“ dedi.

Düzenlenen törenin ardından MAN MAPAR bayii tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar firma sahibi Nihat Küçükgüzel’e, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Otobüs Satış Yöneticileri Said Kardak ve Coşkun Saraç ile MAPAR yetkilisi Yalçın Şahin tarafından teslim edildi.

As Bayburt’a MAN Fortuna

Bölgesinin en güçlü firmaları arasında yer alan As Bayburt firması filosuna bireysel otobüsçüsü Ahmet Çizgici ile 1 adet MAN Fortuna seyahat otobüsü ekledi. Toplam filosunun yarısı MAN Fortuna araçlardan oluşan As Bayburt firması, Bayburt’tan hareketle İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara ve Bursa'ya sefer yapıyor. Teslimat töreninde konuşan Ahmet Çizgici, AdBlue’suz Euro 4 teknolojisi ile yüksek yakıt tasarrufu sağlayan araçların firmaların yüzünü güldürdüğünü belirtti. Yeni gerçekleştireceği yatırımlarda da MAN’ı tercih edeceğini belirten Çizgici, “Üstün teknoloji ve tasarımla oluşturulan yeni kokpit, şoförü yormadan seyahatleri daha konforlu kılıyor. Araçlar yüksek güvenlik standartları, müthiş konforu ve ödüllü yolcuyu yormamayı garanti eden koltukları ile yüksek memnuniyet sağlıyor” dedi.

Düzenlenen törenin ardından MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Otobüs Satış Yöneticileri Said Kardak, aracı Ahmet Çizgici ve oğlu Mehmet Salih Çizgici’ye teslim etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim