• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

MAN Trucknology günleri Münih’te yapıldı

MAN Trucknology günleri Münih’te yapıldı
15-16 Mart tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik kapsamında birçok sektörün çözüm ortağı MAN araçları ve belediye hizmet araçlarına ilişkin özel bir sergi oluşturuldu.

MAN TGL, TGM, TGS ve TGX’ten oluşan 120 adet kamyonun sergilendiği MAN Trucknology Günleri 2013’de ayrıca test sürüşleri de gerçekleşti.  

Münih’te bulunan MAN tesislerinde gerçekleşen MAN Trucknology Günleri 2013’de, MAN araçlarının faaliyette olduğu sektörlerin çeşitliliği, sergilenen araçlarla ziyaretçilere yansıtıldı. 2008 yılından bu yana devam eden MAN Trucknology’de bu yıl, uzun mesafe taşımacılığı, dağıtım taşımacılığı, inşaat, ağır hizmet taşımacılığı ve belediye hizmetleri olmak üzere beş alandan yaklaşık 120 araç sergilendi. Etkinlik kapsamında özel olarak hazırlanan test pisti üzerindeki MAN inşaat taşıtları, yüz tonun üzerinde brüt ağırlıklarda ağır hizmet karayolu taşıtları ve uzun mesafe kamyonlarıyla ilgili sürüşler ilgili ile izlendi.
Ayrıca tesis yakınlarındaki otobanlar ve tali yollarda MAN ProfiDrive eğitimcileri gözetiminde yeni MAN modelleriyle gerçekleşen uzun test sürüleri, ziyaretçiler için farklı deneyim oldu.
 
MAN her yıl Trucknology® günlerinde belli bir sektörü ön plana çıkarıyor. Bu kapsamda ziyaretçiler ve ticari sektörün uzmanlarına özel şov sergileniyor. Bu yıl gözler, belediye hizmetleri taşıtlarında bulunabilen geniş kapsamlı ürünler üzerinde oldu. Yol süpürme taşıtlarından, kar küreme, atık toplama ve sıvı atık bertaraf taşıtlarına kadar bu sektörle ilgili kapsamlı bilgiler şovda sunuldu. MAN TGL, TGM ve TGS araçlarının yanı sıra, kış servis ekipmanı veya kompakt, çevik atık toplayıcıları olarak üst düzeyde yetenekli özel amaçlı taşıtlar olan çeşitli VW Amarok ve VW Crafter taşıtları da etkinlik kapsamında sergilendi.  
 
MAN Truck & Bus’ın Taşımacılık Verimliliği Programı
 
Avrupa karayollarındaki taşımacılık ve trafik artmaya devam ediyor. Aynı zamanda, enerji kaynaklarının uzun vadedeki azalması, taşımacılığı gün geçtikçe daha pahalı hale getiriyor. Dünyanın önde gelen otobüs ve kamyon üreticilerinden biri olarak MAN Truck & Bus, taşımacılık verimliliğinin sürekli iyileştirilmesine önemli katkıda bulunuyor. MAN, toplam mal sahipliği maliyetini indirgemek üzere kapsamlı bir verimlilik programı sunuyor. Program kapsamında teknoloji, hizmet, sürücü ve gelecekteki uzmanlık alanlarında pekiştirilen taşımacılık verimliliği ortamın korunması ve müşteriler için katma değer sağlanıyor. 
 
MAN Grubu, 2012’de yaklaşık 15.8 milyar Euro cirosuyla, taşımacılıkla ilgili mühendislik alanında Avrupa’nın önde gelen endüstriyel oyuncularından biridir. MAN kamyonlar, otobüsler, dizel motorlar, turbo-makineler ve özel şanzımanları tedarik etmekte olup, dünya çapında yaklaşık 54 300 çalışana sahiptir. Ticari faaliyet alanları, ilgili piyasalarda öncü konumlardadır.
 
1.20130412150856.jpg
 
2.20130412150910.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim