• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Manchester United reklamı THY'yi uçurdu

Manchester United reklamı THY'yi uçurdu
Barcelona ve İngiltere'nin Manchester United takımlarına sponsor olan ve tanınmış simaları reklamlarda oynatan THY, bu gayretlerin sonuçlarını alıyor.

Manchester United reklamı THY'yi uçurdu

Barcelona ve İngiltere'nin Manchester United takımlarına sponsor olan ve tanınmış simaları reklamlarda oynatan THY, bu gayretlerin sonuçlarını alıyor.

THY Singapur Genel Müdürü Cengiz İnceosman, Singapur-İstanbul hattında uçakların doluluk oranının yüzde 80'in üzerine çıktığını belirterek, "Özellikle Manchester United reklamı hem Singapur hem de Avrupa çıkışlarında Business Class taleplerini artırdı. Business Class'ta yüzde 75 doluluk oranımız var." dedi. Şirket, Singapur'dan dünyanın 75 noktasına bağlantı sağlaması sebebiyle bu ülkenin en fazla tercih edilen havayolu şirketi oldu. THY Singapur uçuşlarına başlamasının 25. yıl etkinlikleri kapsamında gazetecilere açıklama yapan Cengiz İnceosman, uçuş düzenledikleri dünyanın en iyisi seçilen Changi Havalimanı yöneticilerinin kendilerine jest yaparak THY tanıtım afişlerini terminallerdeki panolara ücretsiz astığına dikkat çekti.

THY'nin Uzakdoğu'da dikkatleri üzerine çektiğine işaret eden İnceosman, "Changi Havalimanı yönetimi, 25. yılı kutlamamız adına bize büyük destek verdi. Birlikte Budapeşte ve Kiev'de acentelere yalnızca THY yolcularının kullanabileceği 'Stop hour' programımız hakkında bilgi verdik. THY ile Singapur'a uçan yolcularımız, önümüzdeki 6 ay içerisinde özel otel ücretleri ve bedava ücretsiz şehir turlarından faydalanabilecek." şeklinde konuştu. İnceosman ayrıca, 19-29 Mayıs tarihleri arasında ilk kez 'Türk Haftası' düzenleyeceklerini ve Türkiye'nin Singapur'da tanıtımına katkı sağlayacaklarını kaydetti. Avrupa'nın 75 noktasından Singapur'a, Singapur'dan da 75 noktaya bağlantı sunmalarının büyük avantaj olduğunu vurgulayan İnceosman, "Tercih edilebilen havayolları arasındayız. Yolcularımızın yüzde 80'i transit. İstanbul'un vermiş olduğu hizmet kalitesi, bağlantı süreleri ve uçaklarımızdaki catering kalitesi bizi güçlü kılıyor." dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim