• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

MAN’dan Erhanlar’a 30 TGX aracı teslim edildi

MAN’dan Erhanlar’a 30 TGX aracı teslim edildi
MAN, Türkiye’de toplu satışlarına yenisini ekledi. Erhanlar Grup’tan 50 araçlık sipariş alan firma, ilk 30 TGX EfficientLine aracı teslim etti.

MAN, lojistik sektörünün önemli firmalarından Erhanlar Grup’tan 50 adetlik bir sipariş aldı. Toplam 100 araçlık geniş bir filoya sahip olan Erhanlar, yeni MAN TGX EfficientLine model araçların 30’unu teslim aldı.

Toplantıya Erhanlar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Turan, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Ataç Şeran, Erhanlar Grup Satınalma Müdürü Doğan Önceden, MAN Diyarbakır bayi Diyarman'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ünal ve diğer yetkililer katıldı.

“Ekolojik dengeye özen gösteriyoruz“

Erhanlar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Turan, uzun süredir MAN’la çalıştıklarını ifade ederek, “MAN TGX EfficientLine, ekonomik ve çevre dostu uzun yol taşımacılığı için ideal çözümü sunuyor. Bunun farkındayız” dedi.

Erhan Turan şöyle devam etti: “Araçlarımız ADR konvansiyonuna uygun tecrübeli şoförler ve gerekli teçhizatlar la donatılmış durumda. Tehlikeli madde taşımacılığında insana, doğaya ve ekolojik dengeye özen göstererek hizmet veriyoruz. Taşımalarımızın büyük bir kısmı karayolu üzerinden Avrupa ülkelerine, Avrupa ülkelerinden, Balkanlar ve Türkiye’ye her türlü sıcak-soğuk taşınması gereken özel yüklerin, dondurulmuş ve taze deniz ürünlerinin, yaş sebze ve meyvelerin, et, süt ve sütten mamul bütün hassas yüklerin, frigolu-frigosuz her türlü emteaların, tekstil ve tekstil ürünlerinin taşınması başlıca hizmetlerimiz arasında.”

“Dünyada takdir görüyoruz”

Teslimat töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Ataç Şeran, “MAN sadece Türkiye’de değil tüm dünyada takdir gören bir marka. Türkiye’de de hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. MAN Diyarbakır bayi Diyarman'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ünal da “Sadece satışta değil, satış sonrasında da müşterilerimizin en büyük yardımcısıyız.” diye konuştu.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim