• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

MAN'dan Seyyah'a 41 adet TGX 18.400

MAN'dan Seyyah'a 41 adet TGX 18.400
MAN’ın en büyük yedek parça dağıtıcısı Mapar; 41 adet çekiciden oluşan MAN filosunu Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Seyyah Grup’a törenle teslim etti.

MAN'dan Seyyah Grup'a 41 adet TGX 18.400

MAN’ın en büyük yedek parça dağıtıcısı Mapar; 41 adet çekiciden oluşan MAN filosunu Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Seyyah Grup’a törenle teslim etti.

Filosunu MAN çekicilerle güçlendiren grup; bünyesinde Seyyah ve Baytrans olmak üzere iki lojistik şirketi barındırıyor. Seyyah Grup, Euro 5 motorlu TGX 18.400 MAN çekicinin 21 adedini Seyyah, 20 adedini de Baytrans firmasında kullanacak.

Ankara'da MAN fabrikasında düzenlenen törene Seyyah Grup adına Metin Baysal, Derviş Baysal, Bülent Baysal, İsmet Baysal ile MAN Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, Satış Grup Müdürü D.Eren Gündüz, Bölge Koordinatörü Ataç Saran katıldı. Mapar Otomotiv’in sahibi Yalçın Şahin, Satış Müdürü Murat Yılmaz ve Satış Danışmanı İnan Yücesan da törende hazır bulundu

MAN yetkilileri tarafından Seyyah Grup yöneticilerine plaket ve sembolik anahtarın verilmesinden sonra pasta kesildi. MAN Bursa ve Güney Marmara Bölge Bayii olan Mapar; MAN’ın en büyük yedek parça dağıtıcısı. Mapar; Türkiye’nin en büyük servis ağını oluşturma yolunda hızla ilerliyor..

1958 yılında yurtiçi nakliyecilik alanında hizmet vermek amacıyla kurulan Seyyah Lojistik ise 1992 yılında hizmet ağını geliştirerek uluslararası alanda da taşımacılığa başladı ve Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından biri oldu. Seyyah Grup; araçlarında Euro 3 ve Euro 5 normlarındaki genç ve modern MAN araçlarını tercih ediyor.

Kaynak: Tasimacilar

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim