• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

MAN'dan Yeni Adana Seyahat'e 10 Neoplan

MAN'dan Yeni Adana Seyahat'e 10 Neoplan
NEOPLAN’ın son modeli Tourliner EfficientLine için sektörden toplu siparişler gelmeye başladı. Yeni modelin ilk müşterilerinden Yeni Adana Seyahat, 10 Tourliner EfficientLine daha satın aldı.

NEOPLAN serisiyle dinamik tasarımlar ve alışılmışın dışında tasarımlara imza atan MAN, sektörün gözdesi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan NEOPLAN’ın son modeli Tourliner EfficientLine için sektörden toplu siparişler gelmeye başladı. Yeni modelin ilk müşterilerinden Yeni Adana Seyahat, 10 Tourliner EfficientLine daha satın aldı.

MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Emrah Albustanoğlu, Ankara’da MAN Fabrikası’nda gerçekleşen törende araçları  Yeni Adana Seyahat’in yetkililerine verdi. Teslimat törenine Yeni Adana Seyahat adına Aytekin Aydın, Huseyin Özturk ve Servet Kurnaz, MAN adına da Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer ve MAN Finance Bölge Satş Yöneticisi Ahmet Karaca katıldı.

“MAN VAZGEÇILMEZ MARKAMIZ OLDU”

Yeni Adana Seyahat’in sahibi Erdal Çetin, “MAN kalitesiyle, yarattığı güven ve konforuyla en önemlisi düşük işletme maliyetleriyle vazgeçilmez markamız oldu” dedi. Çetin, “Geçtiğimiz ay aldığımız 10 adetle birlikte filomuzda 20 NEOPLAN Tourliner EfficientLine aracımız oldu. Şimdi çok daha düşük işletme maliyeti olan çok daha güçlü ve konforlu bir filoya sahibiz” diye konuştu.

“ÜST ÜSTE SIPARIŞLER GELİYOR”

MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Emrah Albutanoğlu ise, NEOPLAN’ın yeni modeli Tourliner EfficientLine’nın sektörün ihtiyaçlarına göre özel olarak üretildiğini belirterek, “Özellikle daha az yakıt tüketimi sağlayan otomatikleştirilmiş  şanzımanı, daha hafif jantlar ve koyu renk yan camlarla öne çıkan yeni modelimizin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Şimdiden üst üste siparişler almaya başladık” şeklinde konuştu. MAN Finance Bölge Satış Yöneticisi Ahmet Karaca da yaptığı açıklamada sektörü desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim