• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Manheim Türkiye'den satıcılarına yenilik

Manheim Türkiye'den satıcılarına yenilik
Borusan Holding ile dünyanın lider ikinci el açık artırma şirketi Manheim Auctions'ın ortak olduğu Manheim Türkiye, hizmetlerini geliştirirken, bayi ve yetkili satıcılarına da çok önemli bir yenilik sunuyor.

BAYİSİNİN 45 GÜNDE SATAMADIĞI ARACI MANHEIM TÜRKİYE GERİ ALIYOR

Borusan Holding ile dünyanın lider ikinci el açık artırma şirketi Manheim Auctions'ın ortak olduğu Manheim Türkiye, hizmetlerini geliştirirken, bayi ve yetkili satıcılarına da çok önemli bir yenilik sunuyor.

İkinci el otomobil pazarını kurumsallaştıran, hızlı ve güvenilir satış platformları sunan Manheim Türkiye, müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu hizmetlerin kapsamını sürekli genişletiyor. Manheim Türkiye yeni başlattığı kampanya çerçevesinde şimdi üye bayi ve yetkili satıcılarına çok önemli bir hizmet sunuyor. Bayi ve yetkili satıcılar Manheim Türkiye’nin düzenlediği açık artırmalarda aldıkları sertifikalı araçları 45 gün içinde satamadıkları takdirde şirkete iade edebiliyorlar.

Satılmayan araçlar Manheim'a iade edilebiliyor
Araçlarını açık artırmadan iki gün önce Manheim tesislerine getiren satıcılar Manheim Sertifika Programı'na dâhil olabiliyor. 8 yaşa kadar, 150.000 km ve altında yol yapmış, şasi işlemi olmayan, tavan boyası ya da tavan değişimi bulunmayan, arıza kayıtsız, motor ve mekanik kontrolünde problem olmayan araçlar Manheim sertifikalı olarak satışa sunuluyor. Vadeli olarak satılması istenen araçlara 15 ve 30 gün vade verilebilmesi sayesinde araçların satışı kolaylaşıyor.

Üye bayiler ve yetkili satıcılar açık artırmada aldıkları aracı kendi merkezlerinde 45 gün içinde satamadıkları taktirde Manheim Türkiye aracı geri alıyor. Geri alım yapılabilmesi için iade edilen aracın ekspertiz durumunun aracın satın alındığındaki ekspertiz durumuyla aynı olması gerekiyor. İade edilen aracın kilometresi satın alındığı andaki mevcut kilometreden maksimum 300 km fazla olabiliyor. İade bilgisinin 44'üncü günde verilmesi ve aracın bir sonraki gün iade edilmesi gerekiyor. Sertifika programı kapsamında satılan araçlar için 7 gün garanti avantajı da sunan Manheim, bu zaman diliminde araçların kontrolünü yaparak mağduriyetlerin önüne geçiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim