• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

MANN HUMMEL, 2010'da rekor kırdı

MANN HUMMEL, 2010'da rekor kırdı
MANN HUMMEL için 2010 bir rekor yılı oldu. Rekor sonuçlarla birlikte Aralık 2010 sonu itibariyle satışların 2 milyar Avro düzeyini aştığını açıkladı.

MANN HUMMEL firmasının satışları 2 milyar Avro’ya ulaştı

MANN HUMMEL için 2010 bir rekor yılı oldu. Rekor sonuçlarla birlikte Aralık 2010 sonu itibariyle satışların 2 milyar Avro düzeyini aştığını açıkladı.

Ludwigsburg, Aralık 2010 – MANN HUMMEL, geçtiğimiz yıl kısa süreli çalışmadan normal süreli çalışmaya ve daha sonra fazla mesaiye geçerek 2 milyar Avro (2009: 1.67 milyar Avro) tutarında rekor satış yaptı. "2009 yılında kapasitemizi ve kalifiye elemanlarımızı mümkün olduğunca azaltmadık ve bundan dolayı ekonominin beklenmedik şekilde hızlı düzelmesine hemen ayak uydurabilecek konumundaydık" dedi MANN HUMMEL CEO’su Alfred Weber bu başarıyı anlatırken.

2010 yılında ticari faaliyetini düzgün bir şekilde yürütmeye ilaveten MANN HUMMEL önümüzdeki yıllardaki iş faaliyetleri için önemli stratejik adımlar attı. Uluslararası otomotiv ve makina yapımı sanayilerinin geliştirme ortağı ve seri üretim tedarikçisi olan firma Mayıs 2010’da organizasyonunu pazardaki gelişmelere uygun yapılandırdı. Yönetim kurulu ve 11 kıdemli grup yöneticisinden oluşan yeni genişletilmiş grup yönetim takımı uluslararası ticari faaliyetleri ve operasyonel verimliliği arttırmayı, global olarak sıfır hata kültürü oluşturmayı ve işlevi tüm karmaşıklığıyla pazarın gerektirdiği şekilde yönetmeyi hedefledi. Yeni organizasyon, MANN HUMMEL firmasının özellikle son 10 yılda özenle oluşturduğu temeller üzerine kuruldu. Filtrasyon konusunda uzman olan firma tüm bölgelerde, özellikle de Asya, Doğu Avrupa ve Brezilya’nın büyüyen otomotiv ve endüstriyel pazarlarında destek üsleri oluşturdu ve şimdi bunları güçlendirmeye devam ediyor. Mayıs 2010’da MANN HUMMEL Çin’de iki yeni fabrika açtı ve Hindistan’da 2012 yılının ilk aylarında faaliyete geçecek yeni bir üretim tesisinin temelini attı. Çin ve Hindistan’daki MANN HUMMEL şirketleri yerel pazarlar için üretilen ürün yelpazesini genişletmiş ve bir dizi geliştirme uydusu oluşturuyor. MANN HUMMEL aynı zamanda bu süreçlerde dünya çapında bir dizi yeni ürünü piyasaya sundu.

Membran konusunda uzman bir Singapur firması olan Ultra-Flo firmasının satın alınması ile diğer bir stratejik kilometre taşına imza attı. Başka kullanım yerlerinin yanı sıra membranlar suyun filtre edilmesi için kullanılmaktadır. Bu satın alma, MANN HUMMEL’in teknolojik bazını ve ürün portföyünü genişleten ve su filtreleme pazarlarına girişini hızlandıran bir adım oldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim