• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Mann Hummel, bayi kanalını büyütüyor

Mann Hummel, bayi kanalını büyütüyor
Mann Hummel, bayi kanalının güçlendirilmesi amacıyla 2011 yılının yoğun eğitim ve bilgilendirme programlarının ilkini Point Hotel’de gerçekleştirdi.

M. HUMMEL BAYİ AĞINI BÜYÜTÜYOR

Mann Hummel, bayi kanalının güçlendirilmesi amacıyla 2011 yılının yoğun eğitim ve bilgilendirme programlarının ilkini Point Hotel’de gerçekleştirdi.

Uluslararası otomotiv ve makine mühendisliği endüstrilerinde bir geliştirme ortağı, orjinal donanım tedarikçisi ve filtre/filtreleme teknolojileri üreticisi olan Alman Şirketi Mann Hummel, bayi kanalının güçlendirilmesi amacıyla 2011 yılının yoğun eğitim ve bilgilendirme programlarının ilkini Point Hotel’de gerçekleştirdi.

Otomotiv, Endüstri ve savuma sanayine yönelik filtre üretimi ve filtreleme teknolojileri üretimleri gerçekleştiren Mann Hummel, Türkiye bayi kanalını güçlendirmek amacıyla performans yönetimi, performans değerlendirme eğitimleri ve 2011 -2018 stratejileri ile hedeflerini paylaştı. 2011 – 2018 vizyonu ve yeni stratejilerin paylaşıldığı iki gün süren toplantıya Türkiye bayileri katıldı.

Mann Hummel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Savaşan toplantıyla ilgili olarak; “Mann Hummel Global stratejisini Türkiye’de de en etkili şekilde uygulayabilmek için yaptığımız toplantı bu unsurları paylaşmak adına oldukça faydalı olmuştur. Hedeflerimizi, beklentilerimizi ve Türkiye yatırımlarımızla ilgili bayilerimize bilgi verdik. Bizim için önemli olan Türkiye pazarında bayi ve kullanıcılarımızla tek seste buluşmak. Bu amaçla performans ve performans değerlendirme eğitimleri ve yıl boyunca devam edeceğimiz eğitim programlarıyla bayi kanalımızı güçlendiriyoruz. Türkiye yatırımlarımızı da bu yaklaşımımız doğrultusunda şekillendirmeyi ve Türkiye’ye olumlu olacağına inandığımız yatırımlar kazandırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bayilerimizle birlikte hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim