• BIST 9705.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

MARINTURK, deniz severlerle buluşacak

MARINTURK, deniz severlerle buluşacak
Türkiye’nin en yeni ve modern marinalarına sahip MARINTURK, 11-20 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek Avrasya Boat Show 2011’de fuara özel fırsatlarla deniz severlerle buluşacak.

MARINTURK, deniz severlerle buluşacak

Yıldız Holding bünyesinde hizmet veren, Türkiye’nin en yeni ve modern marinalarına sahip MARINTURK, 11-20 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek Avrasya Boat Show 2011’de fuara özel fırsatlarla deniz severlerle buluşacak.

İstanbul City Port, Göcek Village Port ve Göcek Exclusive marinalarını bünyesinde barındıran MARINTURK, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Avrasya Boat Show’da hem bilgilendiriyor hem kazandırıyor.

Dünya turu deneyimleri…

En yeni teknolojilerle deniz severlere sosyal yaşam alanları yaratan MARINTURK, dünya turuna çıkmak isteyenleri bu konuda deneyimli denizcilerle buluşturuyor. Dünya denizlerini dolaşmış Türk denizcileri, deneyimlerini paylaşmak üzere 12, 13, 19 ve 20 Şubat tarihlerinde meraklıları MARINTURK standında bekliyor.

Fuarda sözleş Exper Easypad’e kavuş…

MARINTURK, fuarda bir yıllık sözleşme teyidi veren müşterilerine Türkiye’nin ilk tablet bilgisayarı Exper Easypad’i hediye ediyor. Fuar sırasında sözleşme teyidi veren katılımcılar sözleşmelerini imzaladıklarında şık tasarımı ve güçlü donanımıyla dikkat çeken Exper Easypad’e kavuşacak.

Hem İstanbul hem Göcek…

Fuara özel sürprizler sunan MARINTURK, 30 metre ve üstü yat sahiplerine keyifli bir fırsat sunuyor. Fuar sırasında sözleşme teyidi veren 30 metre ve üstü yat sahibi deniz severler isterlerse yılın 9 ayını İstanbul City Port’ta, 3 ayını da Göcek Exclusive’de geçirebilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim