• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Marka Yachts, teknesini denize indiriyor

Marka Yachts, teknesini denize indiriyor
Marka Yachts yeni teknesini denize indiriyor. Hızla gelişen Türk yat sektörünün en önemli, isimlerinden “Marka Yachts“ kendi tasarımı olan “Comovai 35“ serisinin en son imalatının deneme seyirlerine başlıyor.

Marka Yachts, yeni teknesini denize indiriyor

Öndegelen yat üreticilerinden Marka Yachts yeni teknesini denize indiriyor. Hızla gelişen Türk yat sektörünün en önemli, isimlerinden “Marka Yachts“ kendi tasarımı olan “Comovai 35“ serisinin en son imalatının deneme seyirlerine başlıyor. Marka Yachts Proje Müdürü Cem Cağaloğlu sorularımızı yanıtladı.

Marka Yachts ismi sektörde önemli bir ses getirdi. Bu sürece nasıl geldiğinizi anlatabilir misiniz?

Markayachts 2009 yılından bu yana yat imalatı sektöründe aktif olarak yer alan, 21. yüzyılın teknolojisi ve konfor anlayışı ile ürettiği motoryatları müşterilerine tam-hizmet ilkesiyle sunan bir firmadır. Marka Yachts ismini sektörde ön plana taşıyan en önemli faktörlerden bir tanesi üretilen ilk model olan “Comovai 35”’ dir.

Comovai 35’in üretim süreci hakkında bilgi verebilir misiniz?

Marka Yachts kalitesinin bir göstergesi olan “Comovai 35” 21. yüzyıl teknolojisinin, konfor ve performans ile buluştuğu en nadide örneklerinden birisidir. “Comovai 35” her biri kendi uzmanlık alanlarında yıllardır hizmet veren tecrübeli çalışanları ve üretim sorumluları eşliğinde İstanbul, Şile tersanelerinde üretilmektedir.

Marka Yachts’ı sektördeki diğer firmalardan ayıran en önemli özellik sizce nedir?

Marka Yachts’ın gerek üretim kalitesi gerekse de fiyat ve performans açısından piyasada yer alan diğer firmalar ile arasında oldukça büyük bir fark yer almaktadır. Avrupa standartlarında üretilen teknelerimiz, performans olarak en üst seviyelerde olmasına rağmen fiyat olarak oldukça makul seviyerlerde yer almaktadır.

Yeni yıl için planlamış olduğunuz yeni bir üretim var mı?

2011 model yeni “Comovai 35” suya inmek üzere. Üretim süreci bitmek üzere olan “Comovai 35” bugünlerde suya indiriliyor. 10 Ocak 2011’ den itibaren deneme seyirleri için Marka Yachts’ dan gün alabilirsiniz.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim