• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Markalar 'Perakende Treni'nde buluşuyor

Markalar 'Perakende Treni'nde buluşuyor
'Perakende Treni' ile 21 gün boyunca Migros, TEB, Yataş, Dove, Nestle gibi markalar Anadolu'da tüketicinin ayağına gidecek.

Markalar vagonda buluşuyor

'Perakende Treni' ile 21 gün boyunca Migros, TEB, Yataş, Dove, Nestle gibi markalar Anadolu'da tüketicinin ayağına gidecek.

Markalar, yenilikçi ürünlerini vagonlarda düzenleyecekleri etkinliklerle tanıtacak. Migros'tan TEB'e Dove'dan Yataş'a markalar trende buluşacak, 21 günde 7 şehri yeni ürünleriyle tanıştıracak. 7-30 Eylül tarihlerinde markaları tüketiciyle buluşturmaya hazırlanan 'Perakende Treni', perakendecilik hakkındaki yeniliklerin yanı sıra çeşitli etkinlikleri de tüketicilerle paylaşacak. 7 Eylül'de İstanbul Haydarpaşa Garı'ndan yolculuğuna başlayacak olan 'Perakende Treni', sırasıyla 8 -10 Eylül'de Eskişehir'i, 11-13 Eylül'de Konya'yı, 14-18 Eylül'de Adana'yı, 17-19 Eylül'de Gaziantep'i, 20-22 Eylül'de Kayseri'yi ve 23-26 Eylül arasında Ankara'yı ziyaret etmesi ve 27-30 Eylül'de ise yeniden İstanbul'da olması planlanıyor. Yaratıcı Mecralar ve Satış Noktası Dergisi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen projede, Migros, TEB, Yataş, Dove, Nestle, D-Smart yeni ürün ve hizmetlerini tüketicinin ayağına götürecek.

13 VAGON KİRALANDI
'Perakende Treni' projesini hayata geçiren Yaratıcı Mecralar Genel Müdürü ve Perakende Treni Eş Direktörü Gökçe Tabak, 'Devlet Demiryolları'ndan özel 13 vagon kiralandı. 51 metrekarelik kayar kapılı yük vagonları sponsorlara ayrıldı. Her markaya bir vagon ayırdık ve bunları, markalara sadece kendi kullanımlarına sunulan aktivite vagonları olarak düşündük' dedi. Tabak ayrıca Devlet Demiryolları'nın elinde sadece birer adet bulunan, 'show vagonu' olarak değerlendirecekleri bir tiyatro vagonu da kiraladıklarını belirtti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim