• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Marmaris 25'inci yat yarışları bugün başlıyor

Marmaris 25'inci yat yarışları bugün başlıyor
Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 25’inci yarış haftası 25 - 31 Ekim 2014 tarihleri arasında Marmariste gerçekleştirilecek.

Muğla’nın  Marmaris İlçesi’nde, Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 25’inci yarış haftası 25 - 31 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışlara 17 ülkeden 150 tekne ile 1500’ün üzerinde yelkenci katılacak.

Marmaris’te ERGO Sigorta ana sponsorluğunda düzenlenen 25’inci yat yarışlarına Türkiye, Slovakya, Hollanda, Kanada, İtalya, Almanya, Rusya, Beyaz Rusya, İngiltere, Amerika, Ukrayna, Norveç, Hırvatistan, Bulgaristan, Yunanistan, Letonya ve Romanya gibi ülkelerden sporcular katılacak. Hafta boyunca gündüzleri denizlere hükmetmeye çalışan yelkenciler, akşamları da Netsel Marina’da kurulacak olan dev etkinlik çadırında eğlencenin tadına varacak. Çeyrek asırı geride bırakan Marmaris Ulsulararası Yarış Haftası bu yıla özel olarak yapılacak kostüm partisinde katılımcılara da büyük ödüller dağıtacak.

İlk gün yarışına Netsel Marina sponsorluğunda yelken açacak olan yelkenciler, akşam da Zeynep Casalini ile eğlenceye doyacak. Etkinlik kapsamında Asım Can Gündüz de sahne alarak yelkencilere gitar soloları ile moral verecek.

Aileleriyle birlikte binlerce yelken tutkununu Marmaris’te toplayan etkinlik, Türkiye’de yelken sporunun gelişmesine sağladığı katkının yanı sıra yat kiralama şirketlerine ve Marmaris’e de ciddi bir ekonomik katkıda bulunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim