• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Marmaris DTO teknecileri bilgilendirecek

Marmaris DTO teknecileri bilgilendirecek
Marmaris'teki ticari yatların sahipleri önceden turizm işletme belgelerini Ankara'dan almak zorunda kalıyordu. Ancak şimdi Muğla Valiliğili'nden alacaklar.

Marmaris Deniz Ticaret Odası, 2012 turizm sezonu öncesinde deniz turizmi yapan tüm günübirlik tur ve mavi tur tekne işletmecilerinin, gemi acentelerinin ve özel tekne sahiplerinin katılacağı bir toplantı düzenliyor

Marmaris Deniz Ticaret Odasında yapılan toplantı ile tüm tekne sahiplerine seslenen yetkililer, deniz turizmi yapan tüm günübirlik tur ve mavi tur tekne işletmecilerinin, gemi acentelerinin ve özel tekne sahiplerinin mutlaka toplantıya katılmaları konusunda uyarıda bulundular.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Deniz Ticaret Odası Müdürü Canan Akkuş, Başkan Yardımcısı Nail Balcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Necati Yücel; "Bugün (2 Nisan 2012 Pazartesi günü) saat 14.00'te Orca Gemisi'nde yapılacak olan toplantımızda deniz turizmi ile ilgilenen tekne sahiplerine sezon başlamadan önce yeni uygulamalar hakkında denizcilerimizi bilgilendirmek için toplantı düzenlenecektir. Toplantıya Marmaris Deniz Ticaret Odası öncülüğünde Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı, Marmaris Liman Başkanlığı, Marmaris Belediyesi, Marmaris Turizm Danışma Müdürlüğü ve Muğla İl Çevre Müdürlüğü yetkilileri katılacak. Yapılacak toplantıda turizmcilere yeni uygulamalar anlatılacak ve onlarda sorularına ilgili kurum yetkililerinden cevap alabilecekler" dediler.

Ayrıca toplantıda ticari yat sahiplerine de müjde veren Marmaris Deniz Ticaret Odası Müdürü Canan Akkuş; " Önceden ticari yatların sahipleri turizm işletme belgelerini Ankara'dan almak zorunda kalıyordu. Ancak bundan böyle Marmaris Deniz Ticaret Odası katkılarıyla belgelerini Muğla Valiliği'nden alabilecekler. Böylece ticari yat sahipleri Ankara'ya gitmek yerine işlemlerini daha hızlı bir şekilde yaptırabilecekler" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim