• BIST 9524.59
  • Altın 2491.542
  • Dolar 32.5421
  • Euro 34.719
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Marmaris DTO, Van için yardım topluyor

Marmaris DTO, Van için yardım topluyor
Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan komisyon Van`daki öğretmenler için yardım toplamaya devam ediyor.

Marmaris DTO, Van için yardım topluyor

Ziyaretler kapsamında Marmaris Deniz Ticaret Odasını ziyaret eden komisyon üyeleri yönetim kurulu başkanı Hasan Mengi ile bir süre görüşerek yaptıkları çalışma hakkında bilgi verdiler.

Deniz Ticaret Odasının da yardım kampanyası için katkı isteyen komisyon üyeleri ziyaretlerinin devam edeceğini belirttiler. Komisyon üyeleri ayrıca 24 Kasım Öğretmenler günü için Van ve Erciş`te görev yapan öğretmenlere hediye olarak şal gönderme kararı aldıkları ifade ettiler. Mengi de Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek vermekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Marmaris deniz Ticaret Odasını da ziyaret eden komisyon üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi`den de destek ve katkı sözü aldılar.

Komisyon üyeleri; Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik ile yapılan görüşmede öncelikli ihtiyaç listesini battaniye, yorgan, yastık, ısıtıcı soba, bot, çizme, kalın giysiler, bebek bezleri, bebek takımı ve uyku tulumları olarak belirlediğini belirten komisyon üyeleri bu kapsamda yapılacak yardımlar hafta sonu da açık olacak okullarımıza bırakılabilir” diye konuştular.

Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi`de ziyarette yaptığı konuşmada, Van ve Erciş`te meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, öğretmen ve öğrencilerimize Allah`tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.Mengi, Van`da meydana gelen depremin açtığı yaraları sarmak adına Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek vermekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Mengi, ayrıca kampanya ile ilgili olarak üzerilerine düşen her türlü görevi yapmaktan kaçınmayacaklarını ifade etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim