• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Marmaris ve Didim’in tanıtımı yapıldı

Marmaris ve Didim’in tanıtımı yapıldı
İngiltere’nin Southampton şehrinde düzenlenen “UK Cruise Convention” fuarına Türkiye’den ilk defa Marmaris Liman İşletmeleri ve işlettiği Didim Liman İşletmeleri katıldı.

İngiltere’nin Southampton şehrinde düzenlenen “UK Cruise Convention” fuarına Türkiye’den ilk defa Marmaris Liman İşletmeleri ve işlettiği Didim Liman İşletmeleri katıldı.

Seyahat acentelerini bir araya toplayan prestij sahibi fuar, kruvaziyer gemi turu satan seyehat acenteleri sektöründe Avrupa’nın en büyük organizasyonu olarak kabul edilmektedir. Fuar, Southampton Limanı’nın içerisinde yapıldığı için seyehat acentelerine limanda bulunan gemilere tanıtım gezileri düzenlemektedir. Sergi alanında ise katılımcı firmalar, tatil planı içinde olan müşterileri kendilerine yönlendirmelerini sağlamak için bu acentelere detaylı bilgiler vererek destinasyon ve konaklama tesislerinin tanıtımını yapıyor.

Marmaris Cruise Port Marketing Direktörü İpek Tugay yaptığı açıklamada, “İki liman olarak bizim de bu fuara katılırken amaçladığımız, seyahat acentelerini Marmaris, Didim ve ülkemiz hakkında bilgilendirerek, tatil seçimlerinde kararsız kalan ve bu acentelere başvuran turist adaylarının, acente yetkilileri tarafından doğru şekilde bilgilendirilip seçimlerini bu yönde yapma olasılığını da dolayısıyla arttırmaktır. Herhangi bir tanıtım ürününde Marmaris ve Didim ismini gören turist adaylarının, güvendikleri acente tarafından bu destinasyonlarla ilgili olumlu fikirler almaları karar aşamasında çok büyük önem taşımaktadır. Marmaris ve Didim Limanı da bu gerçeğin farkındalığında olup bu fuara katılarak kruvaziyer turizm yoluyla seyahatlerini gerçekleştirecek olan turist adaylarının tatil rotalarını belirlerken bu iki destinasyonun dahil olduğu turları satın almalarını sağlamayı hedeflemektedir. Bu fuardan, gördüğümüz ilgi ve verimli geçen görüşmelerimiz sayesinde çok memnun ayrıldığımızı belirtmek isteriz. Marmaris ve Didim Limanı olarak, Türkiye’yi önümüzdeki günlerde layıkıyla dünyaya tanıtmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim