• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Marmaris'teki tekne turlarına 'yoğun' ilgi

Marmaris'teki tekne turlarına 'yoğun' ilgi
Boyları 15 ile 30 metre arasında değişen 200'e yakın tur teknesi, öğle yemeği dahil kişi başı 20 ile 40 lira arasında değişen cazip ücretiyle yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

    Marmaris'te Kordon Caddesi, Saman İskelesi ve Yat Limanı'nda sıralanan ve boyları 15 ile 30 metre arasında değişen 200'e yakın tur teknesi, öğle yemeği dahil kişi başı 20 ile 40 lira arasında değişen cazip ücretiyle yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Günü birlik mavi turlarla Cennet, Bedir, Çiftlik ve Kumlubük adalarını dolaşan tekneler, tatilcilere yılın yorgunluğunu geride bırakmanın fırsatını sunuyor. Mavi ve yeşilin her tonunun bulunduğu koylarda denize giren tatilciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor. Dans yarışması gibi çeşitli etkinliklerle eğlencede hız kesmiyor.

Tur teknesi sahibi ve kaptanı Ali Berk, "İlçemize gelen yabancı turistler ve vatandaşlarımızın olmazsa olmazları arasında ilk sırayı alan günü birlik koy turlarıdır. Turistlerin huzur ve güvenli şekilde turlara katılarak eğlenmeleri için hizmetimizi yapıyoruz. Bayram boyunca da büyük-küçük yaklaşık 200 tekne yoğun program yaptı.

Dünya'nın incisi olarak bilinen Marmaris'in neden bu isme sahip olduğunu mavi ve yeşilin her tonunun bulunduğu koy ile adaları gören turistler daha iyi anlıyor" dedi. Marmaris'e tatile gelen arkadaşlarından hep duyduğunu ve merak ettiğini dile getiren Mehmet Koşar, "İlk defa katıldığım tur mükemmel idi. Marmaris'e gelenlerin mutlaka yapmasını tavsiye ediyorum" diye konuştu.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim