• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Marport, KalDer'den EFQM sertifikası aldı

Marport, KalDer'den EFQM sertifikası aldı
KalDer’in 19’uncu Kalite Kongresi’ne konuşmacı olarak katılan Arkas Liman Hizmetleri Direktörü Özgür Kalelioğlu Arkas ve Marport hakkında bilgi verdi.

Marport, KalDer'den EFQM sertifikası aldı

KalDer’in 19’uncu Kalite Kongresi’ne konuşmacı olarak katılan Arkas Liman Hizmetleri Direktörü Özgür Kalelioğlu Arkas ve Marport hakkında bilgi verdi.

Kongrenin sonunda Arkas Liman Hizmetleri Grup Başkanı Hakan Genç’e Marport’un EFQM sertifikası takdim edildi. KalDer’in (Türkiye Kalite Derneği) 19’uncu Kalite Kongresi “Yenileşim Yönetimi” teması ile İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 8-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.

“Kaliteyi hizmet felsefemiz haline getirdik”

Kalite Kongresi’nin konuşmacıları arasında yer alan Arkas Liman Hizmetleri Direktörü Özgür Kalelioğlu, Marport Limanı’nda kalite yolunda izledikleri politika hakkında bilgi verdi. Kalelioğlu “Marport olarak kurulduğumuz günden bugüne kaliteyi, her hizmetimizde bir felsefe haline getirdik.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi’ni entegre olarak kurduk. Türkiye’nin en büyük terminallerini işletiyor olmak kalite anlayışımızı daha da geliştirme zorunluluğunu yaratıyor. Bu sebeple Marport Yönetimi olarak 2009 yılı Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı’nda, kaliteyi tüm paydaşlara odaklanarak daha sistematik uygulamak ve kalite anlamında dünya standartlarına ulaşmak, sadece operasyonel bazda değil; insan, çevre, toplum, tedarikçiler, müşteriler boyutunda da çıtayı yükseltmek için “Toplam Kalite Yönetimi”ne geçiş kararı aldık. EFQM (European Foundation for Quality Management) Mükemmellik Modeli’ni uygulamak amacıyla KalDer’e başvurduk. Üyeliğimizi gerçekleştirdik ve iyi niyet bildirgesini imzaladık. KalDer’in Dış Değerlendirme Hizmeti sonucunda EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi almaya hak kazandık” dedi. Kongreden sonra yapılan törende Arkas Liman Hizmetleri Grup Başkanı Hakan Genç’e üç yıldızlı “Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi” KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan tarafından takdim edildi.

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan ve Arkas Liman Hizmetleri Grup Başkanı Hakan Genç Arkas Liman Hizmetleri Direktörü Özgür Kalelioğlu

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim