• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Marport, konteynerleri SMS'le takip ediyor

Marport, konteynerleri SMS'le takip ediyor
Türkiye’nin en büyük özel konteyner terminali Marport, başlattığı yeni hizmeti ile müşterilerinin konteynerlerini SMS yoluyla takip etmesini sağlıyor.

Marport, konteynerleri SMS'le takip ediyor

Türkiye’nin en büyük özel konteyner terminali Marport, başlattığı yeni hizmeti ile müşterilerinin konteynerlerini SMS yoluyla takip etmesini sağlıyor.

Uluslararası standartlarda hizmet vermeyi hedefleyen Marport, hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Bu amaç doğrultusunda günümüzde hayatı kolaylaştıran, işlerin daha hızlı ilerlemesini sağlayan teknolojileri takip ederek, iş süreçlerine entegre ediyor. Geçen yıl Haziran ayında www.marport.com.tr adresi üzerinden müşterilerine “Online Konteyner Sorgulama” hizmeti vermeye başlayan Marport, Ağustos 2010 itibarıyla bir kademe daha ileri giderek “SMS ile Konteyner Sorgulama” hizmetini devreye aldı.

Marport müşterileri cep telefonlarından K yazıp boşluk bıraktıktan sonra konteyner numaralarını ekleyerek 0532 752 53 33’e gönderdiklerinde konteynerleriyle ilgili tüm güncel bilgilere ulaşabilecekler. Konteynerlerinin nerede (sahada, gemide, araç üzerinde) olduğu, limana varış, çıkış saati, ihracat konteynerlerinin yüklendiği gemi detayları, varış limanı bilgileri, ithalat konteynerlerinin tahliye edildiği gemi detayları, gemi geliş tarihleri vb. tüm bilgiler cep telefonlarından müşterilere anında iletiliyor. Marport bu hizmetiyle müşterilerine her an her yerden konteynerlerini takip imkanı sunarak hem zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor, hem de iş takibini kolaylaştırıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim