• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Mars Logistics filosunu genişletiyor

Mars Logistics filosunu genişletiyor
Renault Trucks Türkiye, 100 adet Premium 460.18T GV aracını Mars Logistic’e teslim etti.

Lojistik sektörünün en önemli firmalarından olan Mars Logistics, özmal araçlarından oluşan filosuna 100 adet Renault Trucks Premium 460.18T GV araç daha ekledi. Mars Logistics’in araç filosunun tümü Renault Trucks marka araçlardan oluşuyor.

Yapılan teslimat törenine, Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu ve Taşımacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Bilgili ile firmanın üst düzey yöneticileri katıldı.

Reanult Trucks Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Mete Büyükakıncı “Günümüz koşullarında rekabetin artması, teknolojinin gelişmesi ve iş yapma biçimlerinin değişmesi sonucunda, lojistik firmaları maliyetlerini en ince detayına kadar hesaplıyorlar. Bir lojistik firmasının işletme giderlerinin yüzde 30’dan fazlası yakıt tüketiminden kaynaklanmaktadır. Reanult Trucks olarak müşterilerimize düşük kullanım maliyetleri ve yakıt tasarrufu sağlamaktayız. Ayrıca; uzman eğitmenler tarafından verilen Optifuel Eğitimi ve Infomax sürüş takip sistemi sayesşnde araçların verimliliği ve yakıt tüketiminde kalıcı tasarruf elde edilmektedir.”

Mete Büyükakıncı’dan sonra törende bir konuşma yapan Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu” UBAK verilerine göre Türkiye’nin en fazla uluslar arası nakliye seferi yapan firmasıyız. Uzun yıllardır süregelen işbirliğimiz ve sunduğu yakıt tasarrufundan dolayı 100 adetlik araç alımımızda yine Renault Trucks’ı tercih ettik. Sağladığı yakıt tasarrufu ve yüksek teknolojisi ile Mars Logistics olarak müşterilerimizin memnuniyetini arttıracağımızı ve uluslar arası düzeyde rekabetçi koşullara sahip olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Teslimat töreni yapılan plaket töreni ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim