• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Mars Logistics kalitesini tescilledi

Mars Logistics kalitesini  tescilledi
Mars Logistics, sahip olduğu (ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001) yönetim sistemleri standartlarına son olarak ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standardı’nı ekledi.
Kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği, proje taşımacılığı, gümrükleme, sigorta, depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini sürekli büyüyerek müşterilerine yeniliklerle sunan Mars Logistics, sahip olduğu (ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001) yönetim sistemleri standartlarına son olarak ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standardı’nı ekledi.
 
Günümüzde global ticaretin yaygınlaşması rekabet şartlarını sertleştirmekte bu durum kuruluşların en önemli varlık sebebi olan müşteri kavramını daha da önemli kılmakta ve müşterilerin beklenti ve şikayetlerine gösterilen hassasiyeti arttırmakta.
 
Mars Logistics, sektöründe daha iyi ve daha güvenilir hizmet vermek amacıyla ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standardı kapsamında, şirket içerisinde uygulanmakta olan müşteri geri bildirim sürecinin mevcut durumunu gözden geçirmiş ve sadece şikayetlerin değil, Mars Logistics’e ulaştırılan her türlü geri bildirimin daha sistematik, daha güvenilir ve müşteri taleplerine anında cevap verilebilecek şekilde yeniden düzenlenmesi sağladı. Bu çalışmalar süresince Mars Logistics, web sitesinde müşteri geri bildirim sürecini anlatan bir kılavuz yayınlanmış, şirkette ilgili bölümlerde kullanılan tüm dokümanlar gözden geçirilmiş, şirket içinde kullanılmakta olan yazılımlar standardın gerekliliklerine göre yeniden tasarlanmış ve şirket çalışanlarına eğitimler verilerek müşteri memnuniyeti konusundaki bilinç düzeyinin arttırılması sağlandı.
 
Lojistikte farklılıklar yaratan, sürekli büyüyerek müşterilerine yenilikler sunan Mars Logistics için müşterilerini dinlemek, ihtiyaç ve beklentilerini anlayabilmek çok önemlidir. Bu nedenle, müşteri odaklılık bilincine sahip Mars Logistics çalışanları, tüm geri bildirimlerin birer değişim ve sürekli iyileştirme fırsatı olduğuna inanmaktadır. Geri bildirimler yoluyla elde edilen bilgiler, süreçlerin ve sunulan hizmetin geliştirilmesini esasına dayanan ISO 10002 Belgesi, “liderlik konumunu sürdüren bir marka olma” vizyonuyla hareket eden Mars Logistics’in yerel ve uluslararası rekabet gücünü daha da arttıracak.
 
www.UlasımOnline.com
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim