• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Mars Logistics ofis cihazlarını ERPA'ya yaptırdı

Mars Logistics ofis cihazlarını ERPA'ya yaptırdı
Kurum ve son kullanıcılara marka bağımsız teknik servis hizmeti sunan ERPA; Mars Logistics’in kullanım dışı olan ofis cihazlarını kullanıma kazandırarak maliyetlerde önemli bir tasarruf sağlanmasına yardımcı oldu…

MARS LOGISTICS OFİS CİHAZLARININ BAKIMINI ERPA’YA EMANET ETTİ; MALİYETLERİ DÜŞÜRDÜ, HIZLANAN SÜREÇLERLE DE ÇALIŞAN VERİMLİLİĞİNİ ARTIRDI

Kurum ve son kullanıcılara marka bağımsız teknik servis hizmeti sunan ERPA; Mars Logistics’in kullanım dışı olan ofis cihazlarını kullanıma kazandırarak maliyetlerde önemli bir tasarruf sağlanmasına yardımcı oldu.
 
Kara, hava, deniz, fuar ve etkinlik lojistiği; demiryolu nakliyesi, gümrükleme, sigorta ve lojistik hizmetleri sunan, 700’ün üzerinde profesyonel çalışanıyla sektöründe yenilikçi bir kurum olarak dikkat çeken Mars Logistics; ofislerinde kullanılan tüm cihazların bakım, onarım ve yedek parça teminiyle ilgili hizmetleri  ERPA’dan alıyor.
 
Mars Logistics Satınalma Uzmanı Kerem Karaduman, sözlerine özellikle cihazların çok geç açılmasının kendilerini en çok zorlayan konuların başında geldiğini ve yedek parçaların deforme olup cihazların devre dışı kalmasıyla birlikte çok ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek başlıyor:
 
“İşlerimizin nerdeyse tamamını bu cihazlar üzerinden yapıyoruz ve cihazlarda  meydana gelen bir arıza işlerimizi hiç istemediğimiz şekilde yavaşlatıyordu. Eğer arıza yapan cihazın bir yedeği yoksa, işimiz bazı zamanlar durma noktasına bile gelebiliyordu. Yaşanan bu iş gücü ve zaman kaybını önlemek için hemen harekete geçtik ve bize yardımcı olabilecek bir iş ortağı arayışına girdik. Bizim için yapılan çalışmalarda uygun maliyetlerin verilmesi, sorunun en hızlı şekilde tespit edilirken; çözüm ve onarım süreçlerinin de en hızlı şekilde sonuçlandırılması hizmet almak istediğimiz şirkette aradığımız öncelikli niteliklerdi. Uzman ve sertifikalı ekibi, deneme sürecinde taleplerimize verdiği hızlı geri dönüş ve sunduğu çözümlerle bu alandaki iş ortağımız olarak ERPA’yı belirledik.”
 
Kerem Karaduman, ERPA’nın kendilerine sunmuş olduğu hizmetlerle özellikle maliyet ve verimlilik konularında ciddi avantajlar sağladıklarını belirterek; sözlerini şu şekilde noktalıyor:
 
“Artık kullanılmaz duruma geldiğini düşündüğümüz cihazlar, yapılan bakım-onarım çalışmalarıyla kullanıma geri kazandırıldı. Geri kazandırılan bu cihazlar, tabii ki maliyetler bakımından önemli bir tasarruf sağladı. Dolaylı olarak çevreye de, daha az teknolojik atık şeklinde bir yararımız da oldu.  Çok hızlı şekilde sağlanan teknik destek ve sunulan çözümlerle şirketin iş akışı hızlandırıldı. Giderilemeyen arızalarla yaşanan işgücü ve zaman kayıplarının önüne geçildi ve özellikle verimlilikte ciddi bir artış sağlandı.”
 
İSTANBUL HABER AJANSI
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim