• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Mars Lojistik yeni lojistik merkezi açıyor

Mars Lojistik yeni lojistik merkezi açıyor
Mars Logistics, Tuzla'da 8800 metrekarelik yeni lojistik merkezini açmanın heyecanını taşıyor!

Mars Lojistik'e yeni merkez

Mars Logistics, Tuzla'da 8800 metrekarelik yeni lojistik merkezini açmanın heyecanını taşıyor!

Kara, hava, deniz, fuar ve etkinlik lojistiği, demiryolu nakliyesi, gümrükleme, sigorta ve diğer tüm lojistik hizmetlerinin kusursuz olarak sunulduğu, sektöre sayısız yenilikler getirmiş olan Mars Logistics, şimdi de gümrüklü ve gümrüksüz iki ayrı deposunun aynı çatı altında hizmet sunduğu yeni lojistik merkezini açıyor.

Günümüzün her türlü lojistik ihtiyacı gözetilerek tasarlanan ve toplamda 8800 metrekarelik olan bu yeni tesis, ayrıca Mars Logistics’in Halkalı Gümrüğü ve Ambarlı Gümrüğü'nden sonra Erenköy Gümrüğü’ne bağlı üçüncü antreposunu da kapsıyor.

Tuzla Lojistik Merkezi’nde antrepo ve depo hizmetlerinin yanı sıra, Stok Takibi, Envanter Yönetimi, sipariş Yönetimi, paketleme, elleçleme, barkodlama, etiketleme vb tüm katma değerli hizmetler sunuluyor. Tesisteki tüm iş makineleri elektrikli olan Mars Logistics, böylelikle çevre dostu olma ilkesini de koruyor. Diğer yandan Lojistik Merkezi, çevre yollarına yakın bir noktada yer almasıyla, büyük ulaşım avantajı sağlıyor.

700'ün üzerinde profesyonel çalışanı, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla tam hizmet politikası güden Mars Logistics, 1998 yılında çıktığı kalite yolculuğunda farklılıklar yaratarak ve sürekli büyüyerek sektörde öncü konumunu sürdürüyor.

Mars Lojistik Uluslararası Taşımacılık Depolama Dağıtım, Mars Hava ve Deniz Kargo ve Mars Sigorta şirketlerinden oluşan Mars Logistics'in, merkezi İstanbul olmak üzere Bursa, İzmir, Adana, Ankara, Atatürk Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı'nda şubeleri bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim