• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Martaş, filosuna 20 Scania daha ekledi

Martaş, filosuna 20 Scania daha ekledi
Martaş Uluslararası Taşımacılık 20 adet Scania G420 LA4x2MEB model çekici ve 20 adet Krone Mega-2 model treyler ile filosunu güçlendirdi.

MARTAŞ FİLOSUNA 20 SCANİA DAHA

Martaş Uluslararası Taşımacılık 20 adet Scania G420 LA4x2MEB model çekici ve 20 adet Krone Mega-2 model treyler ile filosunu güçlendirdi.

Martaş Uluslararası Taşımacılık filosunu, 2010 yılını ithal pazar lideri olarak tamamlayan, 2011 yılı Ocak ayında ithal pazarda tüm rakiplerinin toplam satışından daha yüksek satış gerçekleştirerek yüzde 53 oranında ithal pazar payı elde eden Scania ve bir önceki yıla oranla yüzde 167 oranında yükselttiği satışları ile toplam pazarın büyüme hızından daha hızlı büyüme başarısı gösteren Krone ile güçlendirdi.

Martaş Uluslararası Taşımacılık’a yeni aldığı 20 adet Scania G420 LA4x2MEB model çekici ve 20 adet Krone Mega-2 model treyler, Doğuş Otomotiv Scania ve Krone Genel Müdürü Tolga Senyücel, Scania Satış Müdürü Harun Göktaş, Krone Satış Müdürü Mert Benli tarafından Martaş Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt’a teslim edildi.

Doğuş Otomotiv Gebze tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde bir konuşma yapan Doğuş Otomotiv Scania ve Krone Genel Müdürü Tolga Senyücel, 2010 yılı çekici pazarında 2 bin 500 adet satış ile bir önceki yıla göre yüzde 212 büyüme gösterdiklerini hatırlatarak ”Scania Ocak ayına da aynı hızla girerek 469 adetlik satış ile ay bazında gerçekleştirdiği satış rekorunu da kırarak toplam pazardaki yerini korudu. Scania’nın bu başarısının ardında müşteriye duyulan saygı ve yapılan işe gösterilen özen vardır. Scania araçları her türlü yol koşulunda, her türlü yükü güvenli bir şekilde adresine teslim etmek üzere üretilmektedir. Bu özverili çalışmalar sonucu Scania pazarda ve Türkiye yollarında bulunduğu noktadan çok daha yukarılara çıkmaktadır.

Aynı şekilde bugün 20 adet treyler teslim ettiğimiz Krone markamız da toplam pazardan daha hızlı bir şekilde büyüyerek hakettiği noktaya gelmektedir. İthal frigorifik pazarının lider markası, bu başarısını en kısa zamanda tüm modellerinde de elde edecektir. Filosunu Scania ve Krone araçlarla oluşturan Martaş Uluslararası Taşımacılık’a bize olan güveni için teşekkür ederiz” dedi.

Krone Satış Müdürü Mert Benli ise, çok başarılı bir 2010 yılı geçirdiklerini hatırlatarak “Bir önceki yıla göre 2010 yılında yüzde 167 oranında artan satışlarımız, 2011 yılında da hız kesmeden devam etmektedir. Krone markamız 8 yıllık Doğuş Otomotiv Distribütörlüğümüz sürecinde, Ocak ayında gerçekleştirdiği 92 adetlik treyler satışı ile en yüksek Ocak ayı satış adedine ulaşmış, pazar payımız, Ağır Ticari Araçlar Derneği verilerine göre % 14 olarak gerçekleşmiştir. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz 20 adet treyler ile Martaş Uluslararası Taşımacılık bünyesindeki treyler parkı büyüklüğümüz 98 adede ulaşmış olup, Mayıs 2011’de teslim edilmek üzere ilave 20 adet Mega model treyler üzerinde Martaş Uluslararası Taşımacılık ile sözleşme imzalamış bulunuyoruz” dedi.

Benli, teslimatını gerçekleştirdikleri Megaliner 2 model treylerler için de “Megaliner 2 modelimiz, diğer tüm tenteli modellerimizde olduğu üzere EN 12642-Code XL 2010 (Yük Güvenlik Sertifikası)’a haiz olarak üretilmiş olup, 16 ton ve üzeri darbelere dayanıklı çelik ön duvar yapısına sahiptir. Ayrıca, 4 farklı yükseklikte yükleme ve sürüş imkanı sağlayan çatı sistemiyle her türlü yükün taşınmasında kullanıcılarına esneklik sağlamaktadır. Yine tüm Krone modellerinde olduğu gibi 10 yıl paslanmazlık garantisi ve güçlü şasi yapısı sayesinde kullanıcılarına uzun kullanım ömrü ve düşük işletme maliyeti gibi avantajlar sağlamaktadır” açıklamasında bulundu.

Martaş Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt ise Doğuş Otomotiv ağır vasıta grubuyla uzun yıllara dayanan bir işbirliği içinde bulunduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Martaş Uluslararası Taşımacılık, güçlü ve geniş araç filosuyla her türlü hammadde, tekstil, makine, cam, kimyevi ve diğer endüstriyel ürünlerini rahatlıkla taşıyabilmektedir. Uluslararası Taşımacılık olarak hedefimiz müşterilerimizin lojistik gereksinimlerini karşılayıp mutlak memnuniyetlerini sağlamak için sıfır hata ile çalışarak en yüksek kalitede hizmet sunmaktır. Her sene düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz filo yenileme ve yeni araç alımlarımız her zaman olduğu gibi Scania ve Krone üzerine olacaktır.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim