• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Mavi Yolculuk-Gökova ve Bodrum ve Deniz

Mavi Yolculuk-Gökova ve Bodrum ve Deniz
Bodrum Denizciler Derneği tarafından hazırlanan "Mavi Yolculuk-Gökova" ile "Bodrum ve Deniz" adlı filmler için gala düzelendi.

Bodrum Denizciler Derneği tarafından hazırlatılan "Mavi Yolculuk-Gökova", "Bodrum ve Deniz" tanıtım filmleri bu günden sonra Türk ve dünya izleyicisi ile buluşacak. Mavi Yolculuk - Gökova" - "Bodrum Ve Deniz" Tanıtım Filimleri Gala Gecesine Muğla Vali yardımcısı Ahmet Ali Barış, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Yalıkavak Belediye Başkan Vekili Nevcihan Özcan, Yalıçiftlik Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ile dernek yönetim kurulu ile 200 kişilik bir grup katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz "Bodrum denizciliğinin ne kadar önemli olduğunu bildiklerini belirterek; "Turizmin ilçemiz için ne kadar önemli olduğu hepimizce malum. Bu vesile ile turizmin özellikle deniz turizminin ve mavi yolculuğu tanıtımının iyi yapılması şarttır. Deniz turizminin gerekince tanıtımının yapılamadığını gördük. Denizciler derneği olarak konumumuz gereği Mavi Yolculuk-Gökova" & "Bodrum Ve Deniz" Tanıtım Filimlerini yaptık. Bu filmde emeği geçen başta seslendirme yönetmeni Alp Öyken'e ve bu filmin hayata geçmesinde en büyük emeği olan Oğuz & Özay tanıtıma da ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

Dr. Mehmet Gödekmerdan da; "Bu film Bodrum kadar güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Özellikle Bodrum denizciler derneği yönetim kuruluna Oğuz & Özay tanıtımın ellerine sağlık, Bodrumun bir eksiğini tamamlamış oldular, her zaman söylüyoruz tanıtım olmazsa olmazlarımızdan. Bu kadar güzelliğimiz kültürel ve doğal değerlerimiz var bunları yeterince tanıtmalıyız. İnşallah bundan sonra tanıtım başta olmak üzere bu eksiklikleri gideririz. Bu gün burada Gökova ve mavi yolculuk ile ilgili denizciler derneği tanıtımın İlk adımlarını atmışlar, inşallah gerisi gelir, film çok güzel olmuş. Bodrum turizmi ve ülke turizmine yararlı olacağı inancındayım. Emeği geçenleri tekrar kutluyorum hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise; "Değerli denizciler, değerli Bodrumlular artık Bodrum dünya turizm liginde oynuyor. Markamız Bodrum tanıtıma giderken, özellikle fuar tanıtımlarında; düne kadar maça kalecisiz çıkıyordu! niye kalecisiz çıkıyordu.? Bodrumda turizmden başka ikinci kaynağımız İçmeler bölgesindeki tersanemiz ve buradan denize açıldığımız mavi yolculuktur. Hep sorarlardı mavi yolculuk ile ilgili hiçbir çalışmanız yok mu diye, sayın başkan Demiröze bunu ilettiğimizde işte cevabını bu gün aldık ve bir Mavi tanıtım filmimiz oldu. Biz Türkiye de ilk defa 3 boyutlu Bodrum tanıtım filmini BOYTAV olarak yaptık. Şimdi de denizciler derneği mavi yolculuk tanıtımını yaptı ve artık, Bodrum turizm arenasına göğsünü gererek çıkmak üzeredir. 2011 sezonunda turizm en güzel dönemini yaşadı ve gelecek sene Bodrum 12 ay turizme geçecek.

Filmde emeği geçen herkese Bodrum belediye başkanı olarak teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

1.20120217103006.jpg

2.20120217103018.jpg

3.20120217103030.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim