• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Meclis personelinden okullara kitap yardımı

Meclis personelinden okullara kitap yardımı
TBMM'de, Yasama Uzmanları Derneği'nce başlatılan kampanya ile 9 okula 1500 kitap gönderildi.

Derneğin Toplumsal Duyarlılık Kulübü Koordinatörü Ayça İncereis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez geçen yıl, ilkokullara destek amacıyla Meclis'te personel arasında bir kitap kampanyası başlatmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Bu kampanyayı, interneti de kullanarak Meclis personeline duyurmaya çalıştıklarını belirten İncereis, kısa bir süre içinde 1500'ün üzerinde kitap toplamayı başardıklarını ifade etti.

Kitap desteğine ihtiyacı olan okulları da yine internet üzerinden bulduklarını anlatan İncereis, ''Özellikle bazı köy ilkokullarının öğretmen ya da öğrencileri, okullarının ihtiyaçlarını internet üzerinden duyurmaya çalışıyorlar. Biz de bu okulları tespit ediyor ve öğretmen ya da yöneticileri ile irtibat kuruyoruz. Yardımlarımızı kargo ile okullara gönderiyoruz'' dedi.

İncereis, okullara yalnızca kitap değil kırtasiye ve diğer bazı eksikler konusunda da yardım ettiklerini, başlattıkları ilk kampanyada farklı illerdeki 9 okula 1500'ün üzerinde kitap ile kırtasiye malzemesi gönderdiklerini söyledi. Okullardan, yardımın ulaştığına ilişkin video ve fotoğraf gönderilmesi talebinde de bulunduklarını anlatan İncereis, yardımların öğrencileri sevindirdiğini görmenin, kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

İncereis, aynı kampanyayı yeniden başlattıklarını, daha fazla kitap ve kırtasiye malzemesi temin etmeyi planladıklarını kaydetti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim