• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Mediplast Turizm filosunu güçlendirdi

Mediplast Turizm filosunu güçlendirdi
Mediplast Turizm, 57 Mercedes-Benz Sprinter alımı gerçekleştirerek araç parkındaki Mercedes-Benz hafif ticari araç sayısını 75’e yükseltti.

Öğrenci ve personel taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren İstanbul merkezli Mediplast Turizm, bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih ederek Mercedes-Benz Türk Bayii Gülsoy Otomotiv Anadolu aracılığıyla 57 adet 2015 model Mercedes-Benz Sprinter alımı gerçekleştirdi.

Mediplast Turizm, Gülsoy Otomotiv Anadolu tesislerinde gerçekleşen tören ile yeni araçlarını teslim alarak filosundaki Mercedes-Benz araç sayısını 75 adede yükseltti. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, 2. El Hafif Ticari Araç faaliyetlerini yürüten Used1 Satış Müdürü Faruk Özer ve Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Danışmanı Onurcan Tosun, Mediplast Turizm ortakları Zafer Öztürk, Nadir Bodur, Mediplast Turizm Genel Müdürü Tayfun Onan ile Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Gülsoy Anadolu Genel Müdürü Serkan Acar, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Yerli katıldı.

mercedes-sprinter-teslimat-1.jpg

Mediplast Turizm ortaklarından Nadir Bodur tören sırasında yaptığı konuşmada “Mercedes-Benz ile işbirliklerinin uzun soluklu olmasını temenni ettiklerini ve 2015 sonuna kadar alımlarının devam edeceğini, araç parklarının büyüyeceğini ekledi” dedi.

Dinamik ve gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap veren Mercedes-Benz Türk, kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini destekliyor. Bu avantajlardan faydalanan Mediplast Turizm de hafif ticari araç alımı gerçekleştirirken, Mercedes-Benz Türk çatısı altında 2. El hafif ticari araç faaliyetlerini yürüten Used1 aracılığıyla piyasa fiyatı ile takas fırsatını değerlendirdi. Mediaplast, bu satın alma özelinde Used1’la gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde araçları kullandığı süre boyunca oluşacak işletme maliyetlerini net bir şekilde hesaplayabilecek ve tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında almanın getirdiği yarardan faydalanabilecek. Şirket ayrıca Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu çok uygun koşullardaki TL ve € kredi imkanlarından da yararlandı.

mercedes-sprinter-teslimat-2.jpg

Mercedes-Benz Sprinter Okul Servisi
Mercedes-Benz, farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık ve dingil mesafesi seçenekleri sayesinde çok sayıda versiyonu ile müşterilere sunulan hafif ticari araç modeli Sprinter’da 3 farklı gövde uzunluğu ve aks mesafesi ile ergonomi ve konforu bir arada sunuyor. Geniş ve özel donanım yelpazesi ile sınıfında en fazla alternatifi sunan Sprinter araçlar, en özel ihtiyaçları bile karşılayabiliyor. Mercedes-Benz mühendisleri tarafından sürücülerin yorum ve beklentilerinden yola çıkarak yenilenen Sprinter, okul servislerinde öğrencilerin güvenliğini artıran özel donanım ve ekipmanları standart olarak sunuyor. Sprinter, öğrenciler ve sürücüler için sunduğu ayrıcalıklı güvenlik ve konfor donanımlarının yanı sıra satın alma, kullanım maliyetlerindeki avantajları ve yüksek ikinci el değeri ile pazarda en çok tercih edilen model olarak öne çıkıyor.

mercedes-sprinter-teslimat-4.jpg

Taşımacılık sektörünün lideri Mercedes Benz Türk, yeni Sprinter’de sunduğu güvenlik donanımları ve konfor ile okul servisi pazarında da öncülüğünü sürdürüyor. Müşterilerinin ihtiyaçları, talep ve beklentileri doğrultusunda sunduğu hizmetleri çeşitlendirip genişleten şirket, bu kapsamda yeni Sprinter’de okul servislerinde tercih edilen üst düzey güvenlik sistemlerini standart olarak sunuyor.

Kendi kategorisinde en güvenli araç olarak tanımlanan Sprinter’de ADAPTIVE ESP (ESP - Elektronik Dengeleme Programı), değişken yük ağırlığını dikkate alarak aracın ağırlık noktasını hesaplıyor ve güvenliği büyük ölçüde arttırıyor. Sprinter, yönetmeliklere uygun olarak 3 noktalı ve gergili emniyet kemerleri, rüzgar savrulma asistanı, yağmurda fren desteği, rampa kalkış desteği, adaptif fren lambaları, sıkışma önleyicili orjinal elektrikli kapıları ve okul araçlarında standart olarak kullanılan kamera sistemi ile öğrencilerin güvenli bir yolculuk yapmasını sağlıyor. Araç, vücudun sırt bölgesini kavrayan ve konforlu baş dayama imkanı sunan ergonomik koltukları sayesinde rahatlığı da ön plana çıkarıyor. 

Mercedes-Benz Vito
Yeni Mercedes-Benz Vito, düşük ilk satın alma maliyeti, yakıt ekonomisi, yüksek kalite standartları ve farklı kullanım alanlarına hitap eden geniş ürün yelpazesi ile kendi segmentinin en iddialı markası konumunda bulunuyor. Artırılan güvenlik donanımları, geliştirilen motor ve şanzımanları ile dikkat çeken Vito, düşürülen emisyon değerleri ve 100 km’de 5,7 lt’ye varan yakıt tüketimi ile kendi segmentinin en ekonomik aracı.

Yeni Vito, geniş ailelerin kullanımı için tasarlanan 9 kişilik aile aracı Vito Tourer ve Vito Select’in yanı sıra hem iş hem aile kullanımı için ideal Mixto, Kombi ve sadece yük taşımacılığı için sunulan Panelvan araçları ile geniş bir ürün yelpazesine sahip. 

mercedes-sprinter-teslimat-3.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim