• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Mega yat 'Mangusta 92' görücüye çıkıyor

Mega yat 'Mangusta 92' görücüye çıkıyor
Overmarine Group’un markası Mangusta, diğer modellerindeki gibi “Mangusta 92” modeliyle de lüksü, hız ve teknoloji ile birleştirerek dünya denizlerine taşıyor.

Mega yat 'Mangusta 92' görücüye çıkıyor

Megayat üretiminde dünya lideri olan Overmarine Group’un ünlü markası Mangusta, diğer modellerindeki gibi “Mangusta 92” modeliyle de lüksü, hız ve teknoloji ile birleştirerek dünya denizlerine taşıyor.

Üretim felsefesini ileri teknoloji ile donatılan performansa dayandıran Overmarine tarafından üretilen Mangusta 92, üretimin belli aşamasından sonra, müşterinin zevk ve tercihlerine göre şekillendiriliyor. 28 metrelik boyuyla gerçek bir megayat olan Mangusta 92’nin tasarımcıları müşterinin beklentileri doğrultusunda o anda yaptıkları çizimlerde istenilen bütün değişiklikleri yapıyorlar ve son halini bilgisayar ortamında 3D olarak aktararak üretim aşamasına hazırlıyorlar. Ve böylece her Mangusta 92 kendi sahibine özel oluyor.

Bütün Mangusta modellerinde olduğu gibi Mangusta 92 de açık alanlar ve teknenin hacmi aynı boyutlu rakiplerine oranla çok daha geniş ve büyük olarak dizayn edilmiş. Tekne, aynı boydaki open teknelere göre çok daha hacimli ve yüksek iç alanlara sahip. Açık alanlarda ise özel dizaynı sayesinde muadillerine oranla yüzde 30 daha fazla kullanım alanına sahip. 28 metrelik boyunun yanısıra 6,60 metrelik eniyle de benzerlerinden ayrılan Mangusta 92 modelinde 1 master kabin ve 2 adet misafir kabini bulunuyor. İsteğe göre kabin katındaki ikinci salon da 4’ncü kabin yapılabiliyor.

Mangusta 92 modelinde Kamewa Jet Motorlar kullanılıyor ve en yüksek performansa ulaşabilmek için teknelerin gövdelerinin dizaynı ve üretimini Overmarine sadece kendi bünyesinde yaptırıyor ve arge çalışmaları hiç durmadan devam ediyor. Mangusta bu gövdelerin üretiminde vinilester kullanıyor, bu da teknenin çok daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Bu özel gövdeler ve jet motorlarla sürtünmeyi neredeyse sıfıra indiriyor ve suyun üzerinden 37 knot süratle kayarak uçuyorlar. Mangusta 92 seyir hızında ise 300 deniz mili gidebiliyor. Mangusta 92, 8 bin 800 litrelik yakıt tankı ve 1.400 litrelik su tankına sahip bulunuyor.

Üstün teknoloji ürünü Mangusta 92, markanın Türkiye distribütörü LaMar AQUA ile birlikte 6-11 Eylül 2011 tarihinde Cannes ve 1-9 Ekim 2011 tarihinde de Genova fuarlarında beğenilere sunulacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim