• BIST 9524.59
  • Altın 2489.257
  • Dolar 32.5104
  • Euro 34.7089
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Mehmet Ağar, akaryakıt şirketi kurdu

Mehmet Ağar, akaryakıt şirketi kurdu
2 ay önce cezaevinden tahliye olan Mehmet Ağar, 3 milyon TL'yi bulan büyük bir sermaye ile iş dünyasına petrolcü olarak döndü. Ağar'ın marinalardaki teknelere hizmet vereceği öğrenildi
2 ay önce cezaevinden tahliye olan Mehmet Ağar, 3 milyon TL'yi bulan büyük bir sermaye ile iş dünyasına petrolcü olarak döndü. Eski Emniyet Genel Müdürü, eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, hüküm giydiği Susurluk Davası kapsamında yargılanıp 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 
SERMAYESİ 3 MİLYON LİRA
 
1 yıllık hapis hayatının ardından 29 Nisan'da tahliye olan Ağar "Denetimli serbestlik" çerçevesinde tahliye edildikten sonra ilk iş olarak Mag Petrolcülük ve İstasyon İşletmeciliği adında 3 milyon lira sermayeli şirket kurdu. Sözcü'nün haberine göre 17 Haziran tarihli Ticaret Sicili Gazetesi'nde yer alan şirket bilgilerinde Ağar'ın adresi Bodrum olarak belirtildi.
 
KİRALIK İSTASYON ARIYOR
 
Benzin, mazot, dizel, biodizel, LPG, CNG alanlarında faaliyet gösterecek şirketi için Ağar, İstanbul'da kiralık ya da satılık benzin istasyonu aradığı öğrenildi. Ağar'ın ağırlıklı olarak marinalarda teknelere hizmet veren istasyonların peşinde olduğu iddia ediliyor. Mehmet Ağar, daha önce de oğlu Tolga Ağar'ın şirketine ortak olmuştu.
 
İTTİFAK BOZULDU ŞİRKET KURDU
 
2007 yılında DP Genel Başkanı olan Mehmet Ağar, AK Parti'den ayrılan ve ANAP Genel Başkanı olan Erkan Mumcu ile seçim ittifakı yapmaya karar vermiş ancak son dakikada ittifak bozulmuştu. Aynı dönemde Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar Mag Petrol Gıda İnşaat Sanayi Ticaret adıyla şirket kurdu. İstanbul Sarıyer'de faaliyet gösteren şirketin sermayesi 250 bin lira olarak belirlendi. Mehmet Ağar da 2007 yılında şirkete ortak olmuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim