• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Mehtap Gezileri 4 Haziran'da başlıyor

Mehtap Gezileri 4 Haziran'da başlıyor
Şirket-i Hayriye’den bu yana gelenekselleşen Mehtap Gezileri 4 Haziran Cumartesi günü başlıyor.

Mehtap Gezileri 4 Haziran'da başlıyor

Şirket-i Hayriye’den bu yana gelenekselleşen Mehtap Gezileri 4 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Canlı müzik eşliğinde her Cumartesi akşamı düzenlenecek ‘Mehtap Gezileri’nin ilk haftasında nostaljik müziğin farklı ismi sanatçı Bülent Yüksel sahne Yaz gecelerinin ‘Mehtaplı Gezileri’ Cumartesi günü yenilenmiş haliyle başlıyor.

4 Haziran – 30 Temmuz tarihleri arasında her Cumartesi akşamı düzenlenecek gezilerde bu yıl canlı müzik performanslarının yanı sıra dileyenlere yemekli servisleri ile Boğaz’ın tadını akşam sefasıyla yaşamak isteyenlere farklı bir alternatif sunulacak.

İstanbulluların önceki yıllarda yoğun ilgi gösterdiği gezilerin bu yılki ilk programında Türk Ezgileri ve Dünya Müziklerinden verdiği örneklerle dikkat çeken Bülent Yüksel sahne alacak. Uzun yıllar pek çok kurumda Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği koroları çalıştıran ve Klasik Türk Müziğini Dünya müzikleriyle derleyen sanatçı 4 Haziran Cumartesi gecesi yolculara keyifli dakikalar yaşatacak.

Ayrıca yıllardır çeşitli radyolarda program yapan ve halen Radyo D’de sıra dışı programlarına devam eden Melon Şapka ve Evren Mevlanaoğlu’da geziye renk
katacak.

Yaklaşık 6 saat sürecek “Mehtaplı Gezileri” Bostancı iskelesinden başlayarak sırasıyla Kadıköy-Eminönü-Üsküdar-Beşiktaş-Rumeli Kavağı iskelelerine uğrayarak
Anadolu Kavağı’ndaki 2 saatlik molanın ardından Boğaz’ın keyfi gece 01.00’e kadar sürecek. Mehtaplı Gezilere yolcular 20 Lira ödeyerek katılabilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim