• BIST 9645.02
  • Altın 2416.563
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8213
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Meiller, 2000'inci teslimatını gerçekleştirdi

Meiller, 2000'inci teslimatını gerçekleştirdi
2007 yılından bu yana Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyet gösteren Meiller, sahip olduğu ileri teknoloji ve ürün kalitesiyle damper sektöründeki güçlü konumunu, artan satış grafiğiyle sağlamlaştırıyor.

2007 yılından bu yana Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye’de satış ve satış sonrası hizmetler alanlarında faaliyet gösteren Meiller, sahip olduğu ileri teknoloji ve ürün kalitesiyle damper sektöründeki güçlü konumunu, artan satış grafiğiyle sağlamlaştırıyor. Türkiye’deki 2000’nci damper teslimatını Özbaylar Petrol’e gerçekleştiren Meiller, hizmet kalitesinden ödün vermeden satışlarını sürekli artırmayı hedefliyor. Meiller’in 2000’nci damper teslimatı için gerçekleşen teslimat törenine Doğuş Otomotiv Meiller Genel Müdürü İlhami Eksin, Meiller Satış Müdürü Barış Erhan, Doğuş Otomotiv yetkilileri ve Özbaylar Petrol’ü temsilen firma sahibi Mustafa Özbay katıldı.

2000’nci aracı teslim etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Doğuş Otomotiv Meiller Satış Müdürü Barış Erhan, “Bugün, Meiller’in Türkiye’deki 2000’nci araç teslimatını uzun süredir işbirliğimizi sürdürdüğümüz, sektörün önde gelen firmalarından Özbaylar Petrol’e, yarım boru tipi modelimizle gerçekleştiriyoruz. Yarım boru tipi modelimiz, pazarda ağırlıklı olarak bulunduğumuz model olmakla birlikte, şu an test aşamasında olduğumuz kamyon üstü damper ve şasi modellerimizle de pazarda yer almayı hedefliyoruz. Kendi segmentimizde yüzde 8 pazar payına sahibiz. İstanbul’da yapımı başlanan büyük projeler sektörü farklı yerlere getirecektir. Biz de sektörde daha geniş yer almak için, 8×4 kamyon üstü ve 6×4 kamyon üstü modellerimizin testlerini gerçekleştiriyoruz. Bu ürünlerle pazara girdiğimizde, bizim de pazardaki etkinliğimiz ve buna paralel olarak pazar payımız artacaktır“ dedi.

Adapazarı’nda bulunan Meiller Doğuş Damper fabrikasında yapılan yerli üretimle müşterilerinin her türlü talep ve beklentilerini karşıladıklarını belirten Erhan, “Müşterilerimizin talebi çerçevesinde, Adapazarı’nda bulunan Meiller Doğuş Damper fabrikamızda, ürün gamında yer alan her türlü ürünü,  özel siparişle proje bazlı üretebilme yetkinliğine sahibiz. Meiller ürününün kalitesi ve Doğuş Otomotiv güvencesi müşterilerimizin tercih sebebidir” diye konuştu.

Meiller’in 2000’nci aracını teslim alan Özbaylar Petrol firma sahibi Mustafa Özbay ise gıda, akaryakıt ve hafriyat sektörlerinde hizmet verdiklerini belirterek “Üçüncü köprü, İnönü Stadı, metro inşaatı gibi İstanbul’un en önemli ilk 10 projesinde yer alıyoruz. Filomuzun tamamı Meiller damperlerden oluşmaktadır. Farklı markaları da denedik, ancak en yüksek randımanı Meiller’de aldık. Filomuzda 90 adet Meiller bulunuyor, her yıl yenilediğimiz filomuza ilk etapta 40 adet daha Meiller damper eklemeyi planlıyoruz. Meiller damperler, sağlamlığı ve kaliteli işçiliği nedeniyle tercih sebebimizdir” açıklamasında bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim